De 5 grootste trends in broeken voor Herfst/Winter 2019

De stijl in broeken is veelal androgyn voor dit najaar: van de slouchy pantalon tot een exemplaar met ritsen.

ImaxTree

Een skinny pantalon? Mwah, die is nu niet bepaald in zicht voor seizoen Herfst/Winter 2019. Veel van de silhouetten zijn meer androgyn van stijl. Gender neutrality ten top. Ofwel, ruime en comfortabele broeken die laag op de heup zitten (voor extra nonchalance) of die zijn afgezet met ritsen. Zo is de uitstraling ook veelal futuristisch, waarbij The Matrix een grote inspiratiebron lijkt. Dit zijn de grootste broekentrends voor aankomende winter. Tip van flip: combineer ze met de mooiste juwelen en tops van het nieuwe seizoen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Trend 1: Super Slouchy
ImaxTree

Alsof je er uiterst nonchalant in kunt wegzakken. Super slouchy, in streelzachte stoffen zijn de pantalons voor dit najaar. Onder meer gezien bij Loewe, maar ook Valentino en Rejina Pyo. Wie durft draagt deze broek in een on-trend neonkleur.

2 Chloé
ImaxTree
3 Valentino
ImaxTree
4 Sies Marjan
ImaxTree
5 Trend 2: De Gebreide Broek
ImaxTree

Dit zijn van die broeken waardoor je denkt: waarom zou ik ooit nog van de bank afkomen? Ze zitten heerlijk, het lijkt wel een pyjama, maar tegelijkertijd ogen ze uiterst chic. Getuige deze look van Jacquemus.

6 Rejina Pyo
ImaxTree
7 Jacquemus
ImaxTree
8 Trend 3: Couture Kleermakerswerk
ImaxTree

Vakmanschap, dat representeren de nieuwe strak gesneden pantalons op de catwalk. Couture tailoring, zoals hier op de catwalk van Alexander McQueen. Dit seizoen draait het om een androgyn silhouet waarbij ook de tuxedo zijn comeback maakt.

9 Celine
ImaxTree
10 Givenchy
ImaxTree
11 Trend 4: Zippers
ImaxTree

We blijven even in het Matrix-thema. Niet alleen met leren broeken (en zelfs complete pakken), maar ook met designs die zijn afgezet met ritsen. Alsof je lid bent van een cyber-ascetic club.

12 Maison Margiela
ImaxTree
13 Louis Vuitton
ImaxTree
14 Trend 5: Low-Slung
ImaxTree

We zagen het vorig seizoen al: spijkerbroeken die wel heel, heel laag op de heup zitten. Die trend zet nu door in pantalons, zoals onder meer te zien bij R13 en Dion Lee. Een Sloggi-onderbroekje eronder? Waarom niet.

15 Dion Lee
16 Maison Margiela
ImaxTree
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Trends