Het it-accessoire deze lente is de designerversie van een herbruikbare waterfles

Zo blijf je gehydrateerd in stijl.

Chanel waterfles tijdens Paris Fashion Week.
Getty Images

Als er iets is waar beautyexperts het over eens zijn, dan is het wel dat je voldoende water moet drinken op een dag. Van sterren als Beyoncé en Jennifer Lopez tot modellen als Romee Strijd en Doutzen Kroes, allen zweren bij het dagelijks drinken van minstens twee liter water. Een tijd geleden werd dit vergemakkelijkt (zowel voor jezelf als het milieu) met de komst van de herbruikbare waterfles. Ondertussen heeft de modewereld ruim ingezet op de trend, wat resulteert in high-fashion varianten van het item zodat je nooit meer, maar dan ook echt nooit meer een plastic flesje hoeft te kopen.

Herbruikbare waterflessen

Het blijken de meest modieuze gadgets te zijn waarvan je niet wist dat je ze nodig had. De grootste modehuizen als Fendi, Balenciaga en Off-White willen dat je dit voorjaar gehydrateerd blijft in stijl en komen met tal van opvallende ontwerpen, van sprankelende stalen flessen tot high-fashion quilted houders in de vorm van stijlvolle tassen. Zie het als de nieuwe accessoiretrend: een directe manier om gezond en milieubewust bezig te zijn én tegelijkertijd een modestatement te maken. Terwijl high-fashion waterflessen snel in populariteit toenemen, zal het genoeg drinken van water altijd on trend blijven. Wij selecteerden enkele van de mooiste waterflessen en -dragers om gehydrateerd te blijven in stijl.

Shop de leukste designer waterflessen

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Palm Angels - 'save the ocean' waterfles
Bottle, Water bottle, Plastic bottle, Drinkware, Liquid,

€ 160

Shop

2 Fendi - Waterfles met leren hoes
Fendi

€ 490

SHOP

3 Rosantica - Waterfles met kristallen
Rosantica

€ 352

SHOP

4 Karl Lagerfeld - Waterfles met logo
Karl Lagerfeld

€ 49

SHOP

5 Marine Serre - Draagbare waterfles met filter
Marine Serre

€ 495

SHOP

6 Point - Virgule - Glazen waterfles 1 liter
Point-Virgule

€ 15,95

SHOP

7 Glacce - Glazen waterfles met kristal
Glacce

€ 108,04

SHOP

8 House Doctor - Koperen waterfles
House Doctor

€ 43,99

SHOP

9 24 Bottles - Waterfles met olie effect
24 bottels

€ 67

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Trends