De schoenentrend van dit najaar: chunky regenlaarzen die ook écht warm zijn

Shop hier de meest stijlvolle waterdichte regenlaarzen om deze winter aan je garderobe toe te voegen.

chunky boot
Søren Jepsen

Regenlaarzen, love ‘em or hate them, maar het is dé schoenentrend voor de herfst- en wintermaanden van dit najaar. Ze staan niet bekend om hun glamour en verfijning, maar Vogue is hier om te bewijzen dat jouw regenlaarzen praktisch èn cool kunnen zijn. Deze schoenen – die je misschien beter kent als chunky wellies – zijn perfecte rubberen stappers waarmee je uit je werk zo het bos inwandelt. We zagen ze in augustus al voorbijkomen tijdens Copenhagen Fashion Week, want je kan ze gedurende het hele jaar uit de kast trekken. De regenlaars is een tijdloos item dat altijd wel van pas komt en ondertussen hou jij je andere schoenen netjes en schoon.

Chunky regenlaarzen

Afgelopen winterseizoen werd ons duidelijk: hoe grover je schoenen, hoe beter. We zagen een overvloed aan Matrix boots op de catwalk bij zowel Prada, als Bottega Veneta en Marni. Dit seizoen is de regenlaars een item dat thuishoort in het rijtje van modetrends die Herfst/Winter 2020 zullen bepalen. Louis Vuitton was er al vroeg bij en lanceerde in december 2019 een collectie genaamd Rain bestaande uit verschillende ontwerpen gemaakt van rubber. Ze komen tegenwoordig in verschillende materialen als leer en pvc en niet alleen in zwart of donkergroen. Combineer beige regenlaarzen van Mango of Chloé met een klassieke trenchcoat voor een chique on-the-go look of ga voor een kniehoge grijs-groene variant van het Scandinavische label Ganni. Vogue zet enkele van de beste regenlaarzen voor je op een rij die je voeten droog én warm houden.

Shop de coolste chunky regenlaarzen

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Rubber Chelsea boots
Ganni

Ganni

SHOP

2 Regenlaars met hak en logo
Chloé

Chloé

SHOP

3 Chunky Leather Chelsea Boots
&Otherstories

&Otherstories

SHOP

4 Iron enkellaars
Dior

Dior

SHOP

5 Leren laarzen met trackzolen
Mango

Mango

SHOP

6 Jill Kortleve over wat verandering voor haar betekent
7 Chunky-Sole Leather Boots
Arket

Arket

SHOP

8 Gevoerde regenlaarzen
Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

SHOP

9 Pull-on rain boots
Ganni

Ganni

SHOP

10 Rubber-trimmed leather Chelsea boots
Bottega Veneta

Bottega Veneta

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Trends