Zo verwerk je Illuminating Yellow, dé Pantone-kleur van 2021, in je eigen garderobe

Haal de lente nu alvast in huis.

beste streetstyle looks kopenhagen fashion week
Søren Jepsen

In tegenstelling tot Ultimate Gray, volgens Pantone dé andere kleur van 2021, dient Illuminating Yellow juist het zonnetje in je garderobe te worden. De gele tint lijkt dan ook sprekend op het meest recente decor van Prada, waarbij Raf Simons voor de eerste keer met het stokje zwaaide. Al gingen meer modehuizen overstag: zo zagen we de vrolijke kleur ook terug bij Jacquemus en Emilio Pucci.

Illuminating Yellow dragen

Illuminating Yellow is helder, maar niet fluoriserend, en wordt al een tijdje omarmd door generatie Z. Toch wordt geel regelmatig als een uitdagende kleur gezien om te dragen. Vaak denken mensen dat ze het niet kunnen hebben, of heerst er een angst om als 't zusje van Sweety door het leven te gaan – het is hoe dan ook geen staple in ieders garderobe. En dat is zonde, want geel is gemaakt om eindeloos verliefd op te worden. Geel kan met talloze frisse kleuren (zoals pasteloranje-of roze) gecombineerd worden, maar past ook perfect bij neutralere tinten. Kortom: laat alles wat je dácht te weten over geel even voor wat het is, en bekijk Vogue's selectie van looks die het kopiëren waard zijn.

Advertentie - Lees hieronder verder
1
streetstyle look op paris fashion week lentezomer 2021
Style Du Monde
2
beste streetstyle look copenhagen fashion week søren jepsen
Søren Jepsen
3
streetstyle look op milan fashion week door thomas razzano
Thomas Razzano
4
de beste streetstyle looks van paris fashion week herfstwinter 2020
Jonathan Daniel Pryce
5
streetstyle in londen
Jonathan Daniel Pryce
6
beste streetstyle looks kopenhagen fashion week
Søren Jepsen
7
streetstyle kopenhagen fashion week 2019
Søren Jepsen
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Trends