Get ready, dit worden de kleuren van volgend seizoen

Van lavendel en fuchsia tot groen en rood: dit worden de kleuren voor Herfst/Winter 2021.

Klaar om je najaarsgarderobe te injecteren met een flinke dosis kleur? Tijdens de Herfst/Winter 2021-modeweken domineerden een aantal kleuren zo'n beetje iedere catwalk. Vogue zet ze hieronder voor je op een rij.

Trendkleuren voor Herfst/Winter 2021

De hagelwitt zoals we het bij Givenchy, Thebe Magugu en Coperni zagen zijn misschien niet ideaal voor wie zijn kleding niet schoon weet te houden, maar je bent ervan verzekerd een engelachtige verschijning mee te maken dit najaar. Speel je liever op safe? Geen zorgen, want donkerbruin zagen we onder andere bij Acne, Schiaparelli en Prada terugkomen, en zal dit najaar ook zijn weg naar je garderobe weten te vinden. Voor wie liever voor gedurfde kleuren gaat zijn fuchsia, lavendel en goudgo-to's van de Herfst/Winter 2021-kleuren. Ga voor passievol rood zoals bij Courrèges, Dior en Peter Do of happy yellow zoals gezien bij Prada, Fashion East en Jil Sander als je echt een statement wil maken.

Benieuwd naar alle kleuren die dit najaar de boventoon zullen gaan voeren? Vogue zet ze hieronder voor je op een rij, met direct een flinke dosis stijlinspiratie straight from the catwalk.

Dit worden de modekleuren van dit najaar

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Wit
givenchy, thebe magugu, coperni
Givenchy, Thebe Magugu, CoperniImaxtree

Een flinke injectie van wit in je najaarsgarderobe dit jaar. Wellicht wordt het een uitdaging om je looks fris wit te houden. Givenchy, Thebe Magugu en Coperni laten in ieder geval wel zien dat investeren in een aantal witte items het helemaal waard is.

2 Goud
valentino, chanel, giambattista valli
Valentino, Chanel, Giambattista ValliImaxtree

Zoals Shakespeare zei: 'all that glitters is not gold'. Dat ging echter niet op voor de looks op de catwalk bij Valentino, Chanel en Giambattista Valli. Na een jaar in lockdown te hebben geleefd mogen we dit najaar flaneren in goud – we hebben immers wat te vieren, toch?

3 Rood
courrèges, dior, peter do
Courrèges, Dior, Peter DoImaxtree

Sensueel, romantisch, passievol – met rood maak je een statement. Bij Courrèges, Dior en Peter Do werden modellen van top tot teen in rood gekleed. Ga ook voor een monochrome look om hoofden te laten draaien waar je ook bent.

4 Lavendel
kwaidan editions, issey miyake, miu miu
Kwaidan Editions, Issey Miyake, Miu MiuImaxtree

Voor wie zichzelf dit najaar even naar de lavendelvelden van Jacquemus tienjarige jubileum show uit 2019 wil transporteren. Verschillende tinten lavendel kwamen terug in de collecties van Kwaidan Editions, Issey Miyake en Miu Miu, de schattigste kleur voor dit najaar.

5 Licht roze
fashion east, vivienne westwood, ninamounah
Fashion East, Vivienne Westwood, NinamounahImaxtree

De runner-up voor schattigste kleur van Herfst/Winter 2021 moet wel licht roze zijn. Graduates bij de Fashion East-show, romantische modeveteraan Vivienne Westwood en Nederlands label Ninamounah laten met hun Herfst/Winter 2021-collecties zien hoe je de kleur in je garderobe kunt verwerken.

6 Oranje
16Arlington, Christian Cowan, OttolingerImaxtree

Wat Neerlandsch trots in je garderobe verwerken dit najaar is eindelijk een keer níet een mode faux pas. Het liefst wel van top tot teen in verschillende tinten oranje zoals bij 16Arlington en Ottolinger, of een écht monochrome look zoals we zagen bij Christian Cowan.

7 Donkerbruin
Acne, Schiaparelli, PradaImaxtree

Wie de kleurkeuze voor zijn kleding liever wat veiliger houdt, zit dit najaar goed met donkerbruin. De luxe uitstraling van deze modekleur maakt 'm perfect voor je office looks. Even spieken bij Acne Studios, Schiaparelli en Prada.

8 Lichtgrijs
Erdem, Ninamounah, Proenza SchoulerImaxtree

Dit najaar is grijs niet bestemd voor wie niet wil opvallen, maar juist voor trendsetters. En dan wel lichtgrijs, zoals we zagen in de collecties van onder andere Erdem, Ninamounah en Proenza Schouler.

9 Fuchsia
Prada, Schiaparelli, Y / ProjectImaxtree

Wie dit najaar écht een indruk wil maken, gaat voor fuchsia. Prada, Schiaparelli en Y/Project verwerkten de showstopping kleur in hun collecties en geven 'm daarmee hun seal of approval voor het Herfst/Winter 2021-seizoen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Trends