De zomerjassen trends van 2021 waar wij ons maar al te graag in hullen

Vogue zet de grootste zomerjassen dames trends van 2021 voor je op een rij.

Heb je uren voor de spiegel gestaan om de juiste outfit uit te kiezen, om vervolgens je zomerjas van vorig jaar aan te trekken die je perfect uitgedokterde look teniet doet. Herkenbaar? Tijd om erachter te komen welke jassen dit jaar de perfecte finishing touch zijn voor de koelere zomeravonden. Vogue speurde de catwalks van de Lente/Zomer 2021-modeweken voor je af, en zet de zomerjas dames 2021 trends hieronder voor je op een rij.

Ready to accessorize? Dit zijn de enige tassentrends die er in 2021 toe doen

Dit zijn de grootste zomerjassen trends voor 2021

Advertentie - Lees hieronder verder
1 De shacket
bottega veneta lentezomer 2021 shacket
Courtesy of Bottega Veneta

De shacket (shirt meets jacket) stak afgelopen jaar al z'n kop op in het straatbeeld – maar 2021 is hét jaar waarin we massaal vallen voor deze jassentrend. Tijdens de Bottega Veneta Lente/Zomer 2021-show zagen we dat dit doorgaans casual item in een handomdraai überchic kan zijn.

Hoe stijl je 'm?

Draag de shacket ton-sur-ton zoals gezien bij Bottega Veneta om 'm extra chic te maken, of draag 'm op een coole jeans of shorts voor een meer casual look.

2 De trenchcoat
burberry lentezomer 2021 trench coat
Courtesy of Burberry

Of je nu voor tijdloos kaki gaat, of voor een geüpdatet model van de klassieke trenchcoat kiest – met deze jas was je zeker dat je er tiptop bijloopt dit jaar. Modeliefhebbers weten dat ze hun ogen altijd even op de catwalk van Burberry kunnen richten om te kijken welke trenchcoat dit jaar en vogue is.

Hoe stijl je 'm?

De trenchcoat is perfect voor de wat koelere lenteavonden. Draag 'm op een mooie jeans of pantalon en you're ready to go.

3 Het quilted jacket
ganni lentezomer 2021 quilted jasje
Courtesy of Ganni

Waar we afgelopen jaar nog collectief het internet afspeurden voor de mooiste pufferjassen, zet die jassentrend zich dit jaar voort in de vorm van het quilted jacket. Een lichtere versie van onze geliefde pufferjacket, perfect voor warmere temperaturen, zoals deze van Ganni.

Hoe stijl je 'm?

Omdat het quilted jacket vaak als in een kort model komt, is deze trend perfect te dragen op shorts of een rokje, zodat je in een handomdraai de overgang maakt op een warme zomerdag naar een koele zomeravond.

4 Het leren jacket
baum und pferdgarten
Courtesy of Baum und Pferdgarten

Leather up, baby! Een minimalistische vorm van het motorjacket zagen we op heel wat catwalks verschijnen tijdens de Lente/Zomer 2021-modeweken. Deze lichtere versie van het leren jacket is perfect voor zomeravonden wanneer het nét iets te veel afkoelt. Baum und Pferdgarten wist ons in een oogopslag te overtuigen dat we dit item hoe dan ook aan onze voorjaarsgarderobe willen toevoegen.

Hoe stijl je 'm?

(Faux) leer op leer zoals bij Baum und Pferdgarten? Wij zijn all for it. Ook in de lente en zomer geldt: dress to impress.

5 Het denim jacket
celine lentezomer 2021 denim jacket
Courtesy of Celine

Het klassieke denim jacket wordt voor komende maanden op verschillende manieren opnieuw uitgevonden door onze favoriete modelabels. Op de catwalk van Celine Lente/Zomer 2021 werd het jean jacket afgemaakt met gevoerde mouwen.

Hoe stijl je 'm?

Een denim jacket kan de finishing touch zijn voor zo'n beetje iedere outfit. Je kunt niet verkeerd gaan met deze jassentrend.

Bekijk ook de bepalende jeans en denim trends voor dit jaar >

6 De regenjas
marine serre lentezomer 2021 regenjas
Courtesy of Marine Serre

Aangezien het in Nederland nog net geen 365 dagen per jaar regent, komt deze trend als geroepen: de regenjas is helemaal hot dit jaar. Wie in de veronderstelling is dat dit praktische item onmogelijk catwalkwaardig kan zijn, mag even een blik werpen op deze look uit de Marine Serre Lente/Zomer 2021-collectie. Jezelf beschermen voor een onverwachtse stortbui was nog nooit zo cool.

Hoe stijl je 'm?

Klaar om je regenbestendige look te upgraden? Combineer je regenjas dan met Matrix-waardige items zoals Marine Serre als voorbeeld geeft.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Trends