Niet beige of zand, maar dít is de dominante kleurentrend dit seizoen

Van all green tailoring door Hailey Bieber tot color blocking groen-roze zoals prinses Diana.

Wie van online shoppen en struinen houdt is het waarschijnlijk niet aan het oog ontgaan. Aankomend modeseizoen staat volop in teken van kleur. Even geen beige en neutrale tinten, maar opvallende snoepkleuren. Hoe feller en extremer, hoe beter. Kleuren met elkaar combineren? Ook geen probleem. Het lijkt wel alsof het modieuze roer wordt omgegooid en daarmee alle verveling en saaiheid van de afgelopen lockdown overboord wordt gegooid; het is tijd voor kleurrijke vreugde.

Groen

Dus oké, kleuren zijn hip. Maar één kleur specifiek komt vooral terug op menig high fashion catwalk en influencer Instagram-pagina. Welke dat mag zijn? Groen. Green fever wordt serieus genomen aankomend voorjaar, mark my words. Of je nou gaat voor een complete monochrome groene look of gaat voor color blocking groen-roze, alles kan. Als je in ieder geval maar alle groene items opzij legt bij je kledingkast voorjaarsopruim dit jaar. Vogue zette een aantal mooie groene looks op een rij zodat jij aan de slag kunt met al je groene items thuis. Enjoy.

Check hier de 12 belangrijkste Lente/Zomer modetrends van 2021.

Een groene portie fashion inspiratie

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Tailoring
Edward BerthelotGetty Images

Ga all green zoals Leonie Hanne met een monochroom groen pak dit voorjaar. Niet alleen heb je het helemaal begrepen door je groen te kleden, maar pakken zijn ook dé trend dit seizoen.

2 Color Block
Tim GrahamGetty Images

We hoeven het je niet te vertellen; prinses Diana is een geweldig stijlicoon. En ook zij hield van groen. Combineer je groene kleding eens met een kleur van de andere kant van het kleurenspectrum en creëer en coole color blocking look zoals Diana.

3 Flower Power
Edward BerthelotGetty Images

Een bloemenjurk kan áltijd. Naar wie je het beste kunt kijken voor inspiratie? Sarah Jessica Parker van SATC.

4 Less is more
Christian VierigGetty Images

Om even door te gaan in de categorie jurken: Xenia Adonts' neongroene slip dress. Simpel, maar stijlvol. Combineer hem met wat andere opvallende kleuren.

5 Cropped blazer
Marc PiaseckiGetty Images

Cropped blazer? Check. De co-ord sets vliegen nog steeds om de oren en zeker in combinatie met een cropped blazer als die van Hailey Bieber, to die for.

6 Details
Jeremy MoellerGetty Images

Als je denkt dat groen niet je allerbeste kleur is, hoef je uiteraard niet volledig gehuld in groen de straat op te gaan. Combineer je outfit gewoon met wat groene accessoires, zoals Sonia Lysons neongroene sunnies bijvoorbeeld.

7 Neon
Hanna LassenGetty Images

Cool én comfortabel; combineer je groene oversized blazer met een paar neon items, sportschoenen en hoge sokken en you're all done.

8 Feestelijk
Neil Mockford / Ricky Vigil MGetty Images

Heb je meer inspiratie nodig voor je eerste post-corona party? I guess not. Een vleugje groen, een vleugje Kendall en vleugje 90's is gegarandeerd een goed resultaat.

9 Verschillende tinten
Isa FoltinGetty Images

Wie zei dat je verschillende tinten van dezelfde kleur niet met elkaar kunt dragen? Combineer je lichtgroene top eens met een donkergroene broek zoals Gitta Banko; je zal versteld staan van de coole outfits die je ineens kunt creëren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Trends