Bikinitrends 2021: plons het zwembad in met deze on trend exemplaren

De grootste bikinitrends van 2021 vind je hier, vakkundig geselecteerd door Vogue.

Er gaat weinig boven de geur van zonnebrand, vitamine D op je huid én het aantrekken van je bikini. We linken swimwear vaak direct aan warme zomerdagen of nostalgische vakantieherinneringen, en alleen al daarom is 't fijn om een exemplaar (of oké, een páár exemplaren) te hebben die bij je past. Zie daarom hier: de grootste bikinitrends van 2021, met liefde op een rij gezet.

Bikini 2021 trends

Vogue tipte eerder al de mooiste badpakken van het jaar, maar weet dat een bikini net zo'n aanwinst is. En wat dat betreft is dit seizoen een feest: er zijn eindeloos veel nieuwe silhouetten, innovatieve printtechnieken en opvallende stoffen in de roulatie. Ook trends die we al een tijd kennen (denk: dierenprints) krijgen dit seizoen een broodnodige make-over, en zijn in één klap een stuk moderner. Bekijk alle bikinitrends hieronder, en geef je ogen de kost.

Shop 14x de mooiste bikini's

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Trend 1: beugel galore
De Bijenkorf

De beugel van menig bikinitop lijkt dit jaar haast gebeeldhouwd, zó knap zijn de tops gevormd. Ze bieden dezelfde (flatterende!) ondersteuning als een 'normale' beugel, maar zien er een stuk dynamischer uit. Dit soort modellen hebben momenteel zo hun moment op Instagram, en wij begrijpen wel waarom.

Aya label

€48

Shop

2 Bayu the Label bikinitop wit
De Bijenkorf

€54,95

Shop

3 Tropic of C bikinitop roze
My Theresa

€125

Shop

4 Trend 2: minimalistische dierenprints
My Theresa

Oké, dierenprints zullen nooit voor de volle honderd procent minimalistisch worden, maar de ontwerpen van dit seizoen zijn op z'n minst elevated te noemen. Wél opvallend, maar net iets minder schreeuwerig (en dat wil je).

Tropic of C

€125

Shop

5 The Attico bikini zebraprint
My Theresa

€290

Shop

6 Sam Friday bralette bikinitop print
sam friday bikinitop dierenprint
De Bijenkorf

€39,95

Shop

7 Trend 3: retro fever
My Theresa

Alles wat aan de tijd van disco, flower power en vrijheid doet denken, mag deze zomer in een bikini gegoten worden. En dan door naar een strandfeestje, natuurlijk, want deze exemplaren zijn te dansproof om op je handdoek te blijven liggen.

The Attico

€250

Shop

8 Oséree 90's bikini glitter
My Theresa

€200

Shop

9 Emilio Pucci bikini print
My Theresa

€160

Shop

10 Now Then color block bikini
NOW THEN

€125

Shop

11 Trend 4: asymmetrie
My Theresa

Nog nooit kende een seizoen zóveel prachtige asymmetrische vormen. Ze accentueren niet alleen bepaalde delen van het lichaam, maar transformeren een (soms saaie) bikini in een frisse verschijning.

Jade Swim

€70

Shop

12 Jua June Makai One Piece - Blue
Jua June

Deze one-piece combineert the best of both worlds: hij is comfortabel, ziet er goed uit én is gemaakt van afvalmateriaal uit de Middellandse Zee.

Jua June, € 117,95

SHOP

13 NA-KD asymmetrische bikinitop rood
NA-KD

€19,95

Shop

14 Seafolly one-shoulder bikinitop zwart
De Bijenkorf

€55

Shop

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Trends