Vogue Living Voorjaar 2017

Op donderdag 23 februari 2017 ligt de voorjaarseditie van Vogue Living in de winkels.

vogue-living-voorjaar-2017
Anne Menke & Adrian Doza, Vogue Living Voorjaar 2017

Op donderdag 23 februari ligt de voorjaarseditie van Vogue Living in de winkels. Of bestel deze editie nu via onderstaand bestelformulier en ontvang deze thuis in de bus. Vogue's hoofdredacteur Karin Swerink vertelt je wat je te wachten staat in deze derde editie van Vogue Living.

Oprechte bewondering, dat is eigenlijk het enige dat je kunt voelen voor vrouwen als fotografe Anne Menke, die opgroeide in een Duits gehucht, verliefd werd op de Polynesische eilanden en alles samenbracht in een Mexicaans kustplaatsje. Wij vlogen erheen en legden haar bijzondere leven daar, met man en drie zonen, vast in een bijzonder ‘zelfportret’.

Of neem Sibella Court, the darling of Sydney styling en kunsthistorica, die vanuit New York terugverhuisde naar haar geliefde Australië. Dankzij de vele trips die zij maakt naar alle uithoeken van de wereld is haar huis in Sydney een overvolle schatkamer.

Nóg een inspirerend voorbeeld: op Tenerife, pal aan de Atlantische Oceaan, staat de modernistische seventies-villa van Susan Coolen en haar gezin. Susan verdeelt haar tijd tussen Tenerife en Antwerpen, waar ze met man Leo een succesvol bedrijf runt dat de meest wonderlijke rekwisieten verkoopt en verhuurt voor film, televisie en special events.

'Ik bewonder deze vrouwen om hun authenticiteit, hun eigengereidheid en hun durf. Dromen? Nee doen!'

Met dat in mijn hoofd en een verlangen om dichter aan zee te wonen heb ik onlangs een ferme handtekening gezet onder aan de koopakte van mijn droomhuis. Een oude boerderij, waar ik met man en jongste kind opnieuw ga beginnen. Waar mijn twee oudsten (en de honden!) hun eigen plek krijgen, waar de deur altijd openstaat voor familie en vrienden.

Ik probeer ons nieuwe huis leeg te houden, Susan Coolen indachtig; haar Spaanse onderkomen is bijna leeg, haast spartaans ingericht. Dat wordt een uitdaging, want mijn lieve Rob, van huis uit fotograaf, dus nógal visueel ingesteld, verzamelt. En hoe. Hoarder is een groot woord, maar al het moois dat hij tegenkomt op marken, veilingen en in antiekloodsen in binnen- en buitenland móet mee naar huis. Van stolpen, geweien en oude fototoestellen tot kroonluchters, kleden en oude herenhuisspiegels. Al gaat hij niet zo ver als één van de Stijlmakers in dit nummer: Casper Reinders, die spullen verzamelt waar de werkster van schrikt.

Dit is waar mijn mooie oude professie van styliste weer van pas komt, en mijn liefde voor inrichten. Ons huis? Dat wordt een plek waar wij samen onze droom waarmaken. En waar wordt een mens nou gelukkiger van?

Enjoy,

Karin Swerink
Editor in Chief

Fotografie cover: Anne Menke

Volg Vogue Living ook online op Vogue.nl/living, met inspirerende huizen en interieurs tot fijne voorjaarsrecepten en binnenkijkers bij smaakmakers.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living