Deze elektrische tandenborstel van Philips Sonicare is tevens de meest luxe accessoire voor in je badkamer

Minimalistisch, stijlvol én slim.

philips sonicare diamond clean
Philips

Heb jij jouw badkamer omgetoverd tot een luxe paradijs waar je úren wilt vertoeven? Dan mist alleen nog een stijlvolle tandenborstel. Net als de huiskamer, wordt ook de badkamer steeds digitaler. Naast een hitte en waterproof geluidsinstallatie, genaamd de ShoqBox, komt Philips Sonicare nu met de DiamondClean Smart, een elektrische tandenborstel met een fraai ontwerp. Hij staat niet alleen beeldschoon in je badkamer, hij is ook nog eens praktisch en functioneel en helpt je wittere tanden te krijgen.

Slimme & stijlvolle tandenborstel

De luxe, nieuwe tandenborstel van Philips Sonicare heet DiamondClean Smart en is een uiterst slimme tandenborstel. De elektrische tandenborstel geeft namelijk persoonlijke poetsbegeleiding. Het vertelt je of je goed poetst via ingebouwde ‘Smart sensortechnologie’ en bijbehorende app. Op de applicatie is tijdens het poetsen te zien waar je wel en niet goed hebt gepoetst en welke gebieden meer aandacht verdienen. Bij de DiamondClean Smart worden ook vier opzetborstels geleverd: een borstel dat focust op het verwijderen van tandplak, een die de gezondheid van je tandvlees verbetert, een voor een wittere lach en een die bacteriën op je tong verwijdert voor een frisse adem. De app vertelt je precies welke borstel je het best kan gebruiken voor het beste resultaat.

Chic design

Anders dan andere elektrische tandenborstels is het design van de DiamondClean Smart. De tandenborstel heeft een strak ontwerp, dat niet misstaat in een smaakvolle Scandinavische badkamer. Hij is minimalistisch, beschikbaar in het donkerblauw, roze, wit én zwart en wordt geleverd met een design oplaadglas en luxe reisetui, die tevens als oplader dient. Het is bijna zonde om je tandenborstel op te bergen in het medicijnenkastje. Stal ‘m uit in je badkamer, naast andere luxueuze accessoires zoals in onderstaande gallery, alsof je elke dag in een chic vijfsterrenhotel logeert.

Philips Sonicare DiamondClean Smart

Elektrische tandenborstel, Philips Sonicare DiamondClean Smart

Sissy Boy

Spiegelkast, Sissy Boy

Le Labo

Mousse 'Amsterdam', Le Labo

Soak

Badkuip, Soak

Mette Ditmer

Luxe handdoeken, Mette Ditmer

Three Graces London

Badkamerjas, Three Graces London

Joya

Geurkaars, Joya

H&M

Badmat, H&M

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living