De nieuwe Vogue Living Zomer 2018 over de luxe van jezelf de ruimte gunnen

De nieuwe Vogue Living ligt donderdag 24 mei in de winkels!

Magazine, Summer, Poster, Font, Leisure, Advertising, Photography, Furniture, Vacation, Plant,
Anne Menke, Vogue Living Zomer 2018

De zomereditie van Vogue Living ligt donderdag 24 mei in de winkels (mét Vogue beachball set bij Ako, Bruna en Primera!) en is via deze link exclusief te bestellen in de pre-order. Vogue's hoofdredacteur Karin Swerink vertelt je wat je te wachten staat in deze editie van Vogue Living.

Vanochtend werd ik wakker en sloeg meteen de balkondeuren open. De geur van hyacinten bedwelmde me, ik zag de frisse slaveldjes links van ons, voor me de koeien rustig grazend in de wei die zich uitstrekt tot aan de horizon. Al die ruimte om ons heen, die niet van ons is, maar waar we wel eindeloos van mogen genieten – dat is een grootser gevoel dan of ons huis ooit af komt.

Ruimte is ook het grootste goed voor actrice Rachel Roberts, die met man en kinderen in hun verre van royale bungalow in Malibu enorm geniet van de oceaan erachter. Het huis is simpel ingericht met wat vintage meubels, want veel belangrijker vindt ze kunnen surfen met haar dochter – wanneer ze maar wil. Ontbijtend met haar voeten in het zand verzucht Rachel: ‘Ik heb de grootste achtertuin van de wereld.’

En dan het gezin van fotograaf Hannah Carpenter, een Insta-hit met haar ongefilterde en eerlijke foto’s die het all-American laidbackverandaleven in the South weerspiegelen. Om het houten huis ligt vier hectare land, behorend aan anderen, maar dat maakt haar niets uit, want ze hebben wél vrij uitzicht. In haar tuin geen designwhirlpool, maar een lelijk opblaasbad en haar volgeviltstifte kinderen lopen lekker de hele dag in hun ondergoed. En juist dat ongekunstelde, ongedwongen leven levert de mooiste plaatjes op. Beelden die binnenkomen!

Dat vrije vakantiegevoel vond de in Long Island opgegroeide ontwerper Dan O’Kelly terug in een oude apothekerswoning op fietsafstand van het strand. Hij verhuisde met zijn vrouw, personal shopper Mariëlle, en hun drie kinderen van het drukke Amsterdam naar het relaxte Haarlem. ‘De architectuur, de openheid, de rust en de vrijheid, de kinderen renden in het rond, op de fiets naar het strand kunnen … het voelde meteen heel vredig. It sparked something.’

Ver kunnen kijken, vrij kunnen bewegen, het is zo simpel, maar wat maakt dat gelukkig. Of het nou het uitzicht is vanaf je stadse dakterras, je voor je caravan zit met de duinen om je heen of bij je tuinhuis uitkijkt over de bollenvelden: ruimte, dat is de echte luxe!

Enjoy!

Karin Swerink
Editor in Chief

De zomereditie van Vogue Living ligt donderdag 24 mei in de winkels (mét Vogue beachball set bij Ako, Bruna en Primera!) en is via deze link exclusief te bestellen in de pre-order.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living