Vier de zomer met de Vogue beachball set nu cadeau bij Vogue Living

Snel naar de AKO, Bruna of Primera dus!

View this post on Instagram

with love from vogue 🇫🇷

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose) on

Als je de Vogue Living Zomer 2018 koopt bij de Ako, Bruna of Primera krijg je er de enige echte Vogue beachball set bij cadeau! Met de stijgende temperaturen deze dagen leuk voor op het strand, in het park, in de achtertuin of mee in de koffer voor op vakantie.

Vrije vogels

Vogue Living staat dit seizoen in het teken van ruimte. ‘Ver kunnen kijken, vrij kunnen bewegen, het is zo simpel, maar wat maakt dat gelukkig. Of het nou het uitzicht is vanaf je stadse dakterras, je voor je caravan zit met de duinen om je heen of bij je tuinhuis uitkijkt over de bollenvelden: ruimte, dat is de echte luxe!’ aldus editor-in-chief Karin Swerink. Lees in het nummer onder meer een interview met actrice Rachel Roberts, die de oceaan als achtertuin heeft, en ontwerper DanO’Kelly, die het drukke Amsterdam verruilde voor het relaxte Haarlem. Ruimte is the word. En hoe kun je beter van de ruimte om je heen genieten dan met een potje beachball?

Je krijgt de beachball set cadeau bij aankoop van Vogue Living Zomer 2018 in de Ako, Bruna of Primera; hij ligt voor je klaar bij de kassa. Wees er snel bij, want op = op.

View this post on Instagram

read me a poem

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living