Vogue Living Voorjaar 2018

Karin Swerink vertelt er alles over in haar Editor's Letter.

Magazine, Book cover, Advertising, Poster, Publication, Room, Album cover, Spring, Furniture, Font,
Paul Bellaart, Vogue Living Voorjaar 2018

Een nieuwe lente, een nieuw huis! Nog geen jaar woon in met mijn lieve man en kinderen in een fantastische oude boerderij vor geschiedenis en karakter. Nu het lente wordt zie ik weer nieuwe kanten, mogelijkheden en plekjes die beter, mooier of gezelliger kunnen.

Ik koester een levenslange liefde voor de kleur roze en in elk huis waarin ik heb gewoond heb ik wel een kamer een kloddertje roze hier of daar gegeven. Een ruimte in de schuur is compleet roze: het geeft meteen zoveel sfeer. Dat bloesemroze een comeback beleeft zie je in de heerlijke serie What we wish for. De lieflijke lentekleur geeft elk interieur een warme touch, die na die ijskoude winter van harte welkom is. Een poefstoeltje in roze velours – dat toevallig perfect past bij mijn lievelingspumps met roze veren – ontbrak nog in mijn collectie!

Maar mijn allermooiste aanwinst is ons nieuwe familielied, een droom van een puppy genaamd Sep. Samen met de andere twee honden geeft hij de nodige reuring en ons gezin zoveel blijdschap!

Familie is enorm belangrijk voor mij en dit nummer draait dan ook om family ties. Stijlmaker Felix Ghyczy neemt het bedrijf over van zijn vader, architect en designer Peter Ghyczy. Met zijn ouders én schoonouders dicht in de buurt is het een family man pur sang. Nog zo'n familieman is chef-kok en tv personality Alain Caron. Hij en zijn zonen Tom en David vertellen in Love in the Kitchen over het familiebedrijf dat ze sinds kort met elkaar runnen. Alain: 'Mijn kinderen zijn mijn juwelen, ik ben ontzettend onder de indruk van wat ze allemaal kunnen. Ik heb ze nog nooit zoveel gezien als nu. Het komt dicht in de buurt van mijn ideaal: een restaurant met mijn vrouw en kinderen, en de vrijheid om de dingen te doen die ik leuk vind.'

De liefdevolle, symbiotische en relaxte relatie van Marije Braber en Chris Zegers zie je weerspiegeld in hun interieur, waarin de twee zoontjes als vrije hippiekindjes kunnen rondhobbelen. Haar langharige jongetjes mogen met pistooltjes spelen maar ze leert ze dat roze niet per se voor meisjes is. En zo is het. Roze voor iedereen!

Voor voormalige modeman Laurent Bayard zijn honden, in zijn geval Deense doggen, zijn familie. Hij verruilde een wild, werelds leven in Londen voor het rustige platteland van Zuid-Afrika, waar hij in zijn guesthouse een paradijs creëerde en te midden van zijn hondenschare zielsgelukkig is.

Familie – je ouders, kinderen, geliefden en huisdieren – maken van je huis een thuis en ik voel me in dit huis meer thuis dan ooit. En welke kleuren het ook krijgt, welke spullen er ook komen of gaan, hier gaan wij nooit meer weg!

Enjoy!

Karin Swerink
Editor in Chief

Bestel de nieuwe Vogue Living hier exclusief online voor €7,95!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living