De nieuwe Vogue Living Najaar 2018 staat in het teken van samen thuis komen

De nieuwe Vogue Living ligt vanaf donderdag 20 september in de winkel!

vogue-living-najaar-2018
Jouke Bos

In een poging de zomer zo lang mogelijk te rekken zit ik nog lekker buiten – weliswaar met een deken binnen handbereik, maar toch. Ik geniet na van de reizen die ik de afgelopen weken met mijn gezin ondernam. Van de herinneringen die we samen maakten en die ik meeneem naar het najaar en ver daar voorbij, als het dagelijks leven allang weer is hervat en de temperatuur definitief een andere wending heeft genomen. Samen waren we hele dagen buiten, kastelen bouwend op het strand, roadtrippend door de Provence, wijntjes drinkend met dochterlief op het terras. Samen lachten we om de net-niet-salto’s van mijn oudste zoon en de bommetjes van mijn lief in het meer. Om het doldrieste rondspringen van de honden als ze de vlinders najoegen.

Samen – dat is toch wel een sleutelwoord als het gaat om echt genieten, en om het maken van mooie herinneringen. Samen hebben Lucy Hopkins en Dinand Woesthoff hun weg gevonden. Veertien jaar geleden werden de twee verliefd. Hij vroeg haar bij hem in Den Haag te komen wonen en inmiddels hebben ze samen ook een idyllische villa in de heuvels van Ibiza. We spraken Lucy uitgebreid en fotografeerden haar, Dinand en hun vier kinderen in en rond dat fantastische familiebuitenhuis.

Ook fotograaf Laura Muthesius en stylist Nora Eisermann uit Berlijn delen … ja alles eigenlijk. Hun huis, hun werk, hun leven – voor hen een droom die is uitgekomen. Christine van der Hoff, die samen met haar vrouw Naomi zes jaar geleden een nieuw thuis vond in Halifax, Canada, interviewde het stel.

Love in the Kitchens Oscar de Lint en zijn geliefde Mallory staan graag ’s ochtends vroeg op om de tijd te nemen voor een goede cappuccino, goed brood en een perfect gekookt eitje. Een traditie die ze samen in stand houden. ‘Maar we kunnen ook heel goed samen koken,’ zegt Mallory. ‘We zetten altijd muziek op en dansen door de keuken.’ Ik bedoel maar.

In dit heerlijk nieuwe najaarsnummer vind je behalve inspirerende interviews en
prachtige interieurs ook talloze trendpagina’s en een slaapkamerspecial met exotische kussens en het zachtste bedlinnen. Je rijdt met Vogue’s reisjournalist Stephanie Pander mee over het Zuid-Engelse platteland, door uitgestrekte natuurgebieden en langs grillige kustlijnen. En natuurlijk krijg je daar een gold list bij met de lekkerste fish houses en kitchen gardens, en de meest cosy slaapadressen. Om samen heen te gaan en herinneringen te maken die je voor altijd bij je zult blijven dragen.

Geniet samen van het najaar en van deze gloednieuwe Vogue Living!

Enjoy!

Karin Swerink
Editor in Chief

De najaarseditie van Vogue Living ligt donderdag 20 september in de winkels en is via deze link ook online te bestellen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living