Video: Italiaanse sferen bij de Vogue Living lancering in Amsterdam

Er werd lekker gegeten, gedanst en de mooie cover van de najaarseditie van Vogue Living werd onthuld.

De nieuwe Vogue Living ligt op donderdag 20 september in de winkels en dat moet gevierd worden. In de Italiaanse meubelwinkel Flexform in Amsterdam werd in intiem gezelschap het glas geheven op de lancering van de najaarseditie van Vogue Living. Er werd lekker gezond gegeten met dank aan de kookkunsten van Sophie Eats, een balletdanseres toonde haar danskunsten tussen designitems van Neef Louis en werd er lustig nagepraat over de mooie producties in het nieuwe issue van het koppel Lucy en Dinand Woesthoff die op de cover prijken met hun vier kinderen.

Experts in het vakgebied zoals o.a. Jetteke van Lexmond (die de styling voor de covershoot deed), juwelenontwerper Bibi van der Velden, interieur influencer Pat Jansen, model Sylvia van der Klooster en interieurontwerper Dax Roll van de Nicemakers waren aanwezig om de nieuwe editie te vieren.

De najaarseditie van Vogue Living ligt donderdag 20 september in de winkels en is via deze link ook online te bestellen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living