Open Homes: Binnenkijken bij Vogue's hoofdredacteur Karin Swerink

'Voor mij heeft deze plek het allemaal. Dat romantische, Franse gevoel op twee minuten van de duinen en veertig minuten van Amsterdam.'

Advertentie - Lees hieronder verder

In deze eerste aflevering van Open Homes voor Vogue Living, geeft Vogue hoofdredacteur Karin Swerink een tour door haar klassieke boerderij tussen de bollenvelden, een plattelandsidylle vol Franse franje onder de rook van Amsterdam. Karin is samen met haar gezin gefotografeerd voor de nieuwste wintereditie van Vogue Living, dat donderdag 22 november in de winkels ligt.

Romantisch, Frans gevoel op twee minuten van het strand

'Voor mij heeft deze plek het allemaal. Dat romantische, Franse gevoel op twee minuten van de duinen en veertig minuten van Amsterdam. Ik had nooit gedacht dat we zoiets in Nederland zouden vinden,' aldus Karin.

Een glazen schuifdeur scheidt de knusse salon van de eetkamer. Bij de bank liggen stapels koffietafelboeken van fotografen, stijliconen en kunstenaars.
Overal in huis staan opgezette dieren, het gevolg van de verzamelwoede van Karins man Robert. Het sierlijke behang, de seventies-tegels in de keuken, de kobaltblauwe servieskast: bijna alles is behouden in oorspronkelijke staat.

De dressing room met kleding op kleur

Uiteraard geeft Karin ook een kijkje in haar indrukwekkende kledingkamer: de dressing room met rekken kleding op kleur en twee kroonluchters aan het plafond. 'Dit was een van de eerste kamers die af was. Prioriteiten hè,' grapt ze. In de slaapkamer tegenover het bed, opeen mahoniehouten ladekast staat een paar Prada-sandalen met springerige zuurstokrode veertjes te pronken als een van de opgezette dieren in het huis. Karin glimlacht: 'Dat was een echte impulsaankoop. Ik had ze op de show gezien (van Prada, red.), bleef eraan denken, kwam op een ochtend uit de douche en heb ze in een opwelling gekocht.'

Wil je meer zien van Karin's huis? De nieuwe wintereditie van Vogue Living ligt donderdag 22 november in de winkels, en staat daarnaast bol van andere prachtige huizen en interieur-inspiratie voor de feestdagen, naast de laatste trends to know. Cadeau-tip voor de feestdagen: geef een Vogue Living abonnement cadeau en krijg er een heus Auping dekbed bij of een hele fijne set van Rituals.

Advertentie - Lees hieronder verder

Trui Karin: MaxMara Weekend via Hudson's Bay

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living