Vogue Living Winter 2018: Happy Holidays! Thuis bij Karin Swerink, boudoirbadkamers, feestelijke interieurs

De nieuwe winter-editie van Vogue Living puilt uit van de wooninspiratie en van heerlijke homes tot het Franse jetsetoord Megève.

Cover Vogue Living, winter 2018 met Karin Swerink door Paul Bellaart
Paul Bellaart, Vogue Living, winter 2018

In 2012 had ik de eer en het immens grote genoegen Vogue te mogen lanceren in Nederland. Inmiddels ruim zeven fantastische jaren lang maak ik, met een geweldig team van journalisten, fotografen en stylisten, de Nederlandse editie van het wereldwijd zo vermaarde en toonaangevende modemagazine. Een voorrecht; ik ben enorm trots op het resultaat, elke maand weer.
Mijn functie brengt spotlight en op de voorgrond treden met zich mee. Beroepshalve doe ik dat met liefde (álles voor Vogue!). En dus zie je mij weleens aan tafel in talkshows en bij de fashionweeks in Parijs en Milaan. En lees je interviews met mij in de landelijke kranten en weekbladen.
Begin 2016 zag ook de Nederlandse Vogue Living het levenslicht. Het beeldschone zusje van Vogue, Vogue The Book en Vogue Man. Bloom Creative bedacht het concept en is sinds het prille begin verantwoordelijk voor alle mooie uitgaven.
Ik vertel dit allemaal omdat toen Bloom, in de persoon van creative director Marie Nanette Schaepman, mij vroeg voor een (cover)shoot en een interview voor deze winter-editie van Vogue Living, ik lang en diep, diep, diep most nadenken. Tuurlijk, ik ben al sinds ik hem alleen nog maar op foto's zag lyrisch over onze boerderij in Noord-Holland, waar ik met al mijn grote liefdes (mijn man, jongste zoon, de oudste twee, die in- en uitvliegen, twee honden en een poes), woon. Ik ben gewoon verliefd op die plek en raak er niet over uitgepraat en uitgedroomd.

Paul Bellaart, Vogue Living winter 2018

Omdat er een aantal shoots is geweest in onze hoeve en het Bloom-team al een paar keer over de vloer is geweest, weten zij inmiddels hoe uniek en fotogeniek mijn paradijs is. Maar goed, ik ben geen Oprah en ook geen Linda. Bij hun mooie magazines, bij deze fantastische vrouwen, past het dat ze met hun gezicht op de cover staan en dat ze stralen in hun eigen tijdschrift. Bij hen heeft het een toegevoegde waarde. Onmiskenbaar. Enfin, na veel wikken, wegen en nachtjes slapen, ging ik overstag. Omdat ik mijn geluk graag deel. Geluk kun je vermenigvuldigen door het te delen, zeggen ze weleens. En wat ben ik blij dat ik ben gezwicht. Zo trots ook weer op het resultaat. Met dank aan fotograaf Paul Bellaart.
Natuurlijk hebben we meer heerlijke homes, verscholen paradijsjes en klassieke herenhuizen gefotografeerd. En de eigenaren ervan uitvoerig gesproken. Zoals de geweldige Yvette van Boven en haar Oof. En het inspirerende stel achter modelabel Essentiel, Inge Onsea en Esfan Eghtessadi. Reisjournalist Stephanie Pander trad in het Franse jetsetoord Megève in de voetsporen van barones Noémie de Rothschild, kortweg Mimi, die daar een chaletdorp bedacht en realiseerde waar de pistes glooiden, de liften niet te hoog gingen en de zon volop scheen. Leef je droom, wil ik maar zeggen.
Heel veel plezier met dit van wooninspiratie uitpuilende winterissue.
Geniet van de laatste weken van 2018 en tot volgend jaar!

Enjoy!


Karin Swerink
Editor in Chief

Vogue Living winter 2018 ligt vanaf donderdag 22 november in de winkels. Cadeau-tip: geef een Vogue Living-abonnement voor de feestdagen, met een fijn dekbed van Auping of Rituals-set cadeau.

Fotografie: Paul Bellaart
Styling: Valerie van der Werff

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living