Maak kennis met Readly, waar je al je favoriete modemagazines en meer op één plek vindt

Readly is het Netflix voor (mode)magazines.

Gadget, Mobile phone, Smartphone, Electronic device, Portable communications device, Technology, Communication Device, Hand, Finger, Material property,
Readly

Van Netflix tot Spotify: we bingen er digitaal op los, maar hoe zit het met tijdschriften? Het aloude gevoel van papier ruiken en aanraken geeft een nostalgisch gevoel, maar tegelijkertijd is het niet altijd handig (onderweg naar werk, in bad) of goed voor het milieu. Enter Readly, een briljante all-you-can-read-service waarmee je toegang krijgt tot meer dan 3000 nationale en internationale tijdschriften wereldwijd. Van alle edities van Vogue tot de New York Times opinie-sectie, een deep dive in reizen of interieur met Condé Nast Traveller of Architectural Digest en weetjes oprakelen met Quest. Het is nu allemaal beschikbaar met één klik op de knop, voor één klein vast bedrag per maand, vanaf een apparaat naar keuze zoals je tablet, pc of smartphone. Als leesfanaat (count us in) vraag je je bijna af: waar heb ik mijn hele leven op gewacht? Readly is als een gehele boekhandel binnen handbereik.

Relaxmodus

Laten we hierbij ook gelijk een fabel uit de wereld helpen: het nieuwe digitale lezen hoeft niet schadelijk te zijn voor de ogen (zet de Night Shade Mode 's avonds bijvoorbeeld aan op je Mac-apparatuur) en beelden op deze magazinepagina's hebben al net zo'n rijke kwaliteit als in print. Een van de grootste wellnesstrends voor 2019 zijn 'slaaprituelen', waarbij je ervoor zorgt dat je geest na het avondeten echt even tot rust komt. Maak nog een wandeling, steek kaarsjes aan, maak een golden latte en verdwijn vervolgens in een magazine. Ideaal tijdens de koudere wintermaanden. Digitaal lezen is goed voor de ontspanning, inspiratie en zelfontplooiing zonder daar te veel bij stil te staan.

Sharing is caring

Net zoals bij Netflix kun je bij Readly ook je abonnement delen: lees op vijf apparaten, zodat je hele familie mee kan genieten. Niet alleen nieuwe uitgaves van een ontelbaar aantal tijdschriften is beschikbaar in de app, maar ook oudere uitgaves. Zo leg je een archief aan van jouw persoonlijke interesses binnen de magazinewereld – van boeiende verhalen tot mooie beelden. Bovendien wel zo fijn voor ouders: het is mogelijk om een 'slot' te zetten op magazines waarvan je liever niet hebt dat je kids er toegang toe hebben.

Milieuvriendelijk

De nieuwe variant op de digital detox (nog zo'n wellnesstrend) zou hiernaast zelfs binnen dit plaatje passen, want alle titels zijn op Readly ook te downloaden om offline te lezen. Voor op die rustige retraite in Zuid-Amerika bijvoorbeeld, waar nul wifi-bereik is. Met Readly vermijd je bovendien overbodige papierverspilling. Readly is een snelle en gemakkelijke app, wij zijn al hooked.

Installeer Readly nu voor slechts €9,99 per maand, waarmee je binnen dit bedrag een ongelimiteerd aantal magazines kunt lezen. Is dat nog niet genoeg Readly voor je?
We hebben een leuke aanbieding. Lezers van VOGUE.nl kunnen 3 maanden lang voor € 0,99 kennis maken met Readly. (Let wel: de abonnementen hiervoor zijn limited. Wie het eerst komt het eerst maalt!). Aanmelden doe je hier.

Liefhebbers, rejoice: van 30 november tot en met 8 december opent op de Eerste van der Helststraat 38 in Amsterdam een Readly pop-up, een soort interactief minimuseum.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living