Neem een kijkje in Kate en Pippa Middletons voormalige huis in Londen

Het bekende appartement in Chelsea, waar Kate en Pippa Middleton tijdens hun twintiger jaren woonden, is verkocht.

Headpiece, Wedding dress, Fashion, Dress, Gown, Hair accessory, Bridal clothing, Bridal accessory, Bride, Fashion accessory,
Getty Images

Al lijkt het op het eerste zicht niet meteen op een paleis; het driekamer-appartement waar Kate Middleton tijdens haar twintiger jaren woonde, was ooit geschikt voor een toekomstige koningin. Het appartement dat Kate Middleton en haar zus Pippa deelden voor ze de hertogin van Cambridge werd, werd te koop gezet door Kate's ouders Michael en Carole Middleton, de eigenaars van het pand. Het stulpje is nu voor een fiks bedrag verkocht.

Kate Middleton verlaat haar huis in Chelsea.
Getty Images

Chique buurt

Een dikke 1,9 miljoen pond, omgerekend zo'n 2,2 miljoen euro. Dat was de vraagprijs voor het beige paradijs dat net op de markt gezet werd. En hoewel de zussen uiteindelijk niet de volledige vraagprijs voor het appartement hebben gevangen - het huis werd voor 70.000 pond minder verkocht -, komt het aankoopbedrag toch aardig dicht in de buurt. Het pand met drie verdiepingen, dat in de opgewaardeerde Londense buurt Chelsea ligt, heeft drie slaapkamers, een grote inkomhal en een master en suite kamer.

De Middletons kochten deze plek voor hun dochters in 2002 voor zo'n 780 duizend pond, omgerekend zo'n 865 duizend euro. Kate verhuisde naar de flat in de populaire Old Church Street nadat ze in 2005 afstudeerde aan St. Andrew's University en het jaar daarop een baan kreeg bij het Britse modelabel Jigsaw. In 2010 verhuisde ze samen met prins William naar hun vakantiehuis in Anglesey, Wales waar ze tot 2013 verbleven.

Vrijgezellenhuis

De reden voor de verkoop van het pand is nooit duidelijk geworden, al leek het een logische stap nu Kate Middleton al een tijdje met haar gezin in haar waanzinnige twintig-kamer appartement in Kensington Palace vertoeft. Ook Pippa Middleton settelde zich met haar man James en zoontje Arthur, van wie ze in oktober 2018 beviel, in een Londens herenhuis van maar liefst 17 miljoen pond, omgerekend zo'n 18,8 miljoen euro.

Bekijk de kamers van het verkochte pand in Chelsea hier:

Knight Frank
Knight Frank
Knight Frank
Knight Frank
Knight Frank
Knight Frank
Knight Frank

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living