Zo zal het nieuwe huis van Meghan Markle en prins Harry eruit zien

Frogmore Cottage krijgt deze vernieuwde inrichting naar de smaak van de hertog en hertogin.

Clothing, Coat, Trousers, Flooring, Shirt, Suit, Outerwear, Formal wear, Carpet, Style,
Getty Images

Meghan Markle en prins Harry werden deze week nog gespot tijdens een romantische date in Londen, terwijl het koppel zich ondertussen ook druk aan het voorbereiden is op hun eerste kindje en hun nieuwe huis. Het koppel verhuist binnenkort naar Frogmore Cottage, en de inrichting van hun nieuwe huis zit vol met bijzondere elementen.

High-tech en Feng Shui

Frogmore Cottage is een boerderij-achtige mini-mansion die beschikt over tien kamers en een riante tuin. Op dit moment wordt het onderkomen gerenoveerd en verbouwd, waarin de vijf kleine appartementen binnen het huis worden samengevoegd tot een grote leefomgeving voor Meghan, Harry, hun baby én hondjes. Naar verluidt zal het nieuwe huis tevens worden voorzien van een privé yoga-studio, een bijzondere Gone With The Wind-achtige wenteltrap, grote open haarden in de leefruimtes en zijn ze naar verluidt gek op digitale gadgets. Zo vertelde een bron aan Vanity Fair dat zowel Meghan als Harry helemaal opgaan in de renovatie van hun nieuwe huis: 'Beiden hebben heel veen zin in de renovatie en omdat Harry van zijn gadgets houdt, zal het erg cool worden. Zo zullen ze alles kunnen besturen vanaf hun smartphones.' Waar Harry's voorkeur dus ligt bij technische snufjes, waardeert Meghan de meer klassieke inrichting. Op haar oude lifestyle blog The Tig schreef Meghan over haar obsessie voor Feng Shui, waardoor we kunnen aannemen dat dit terug zal komen in de inrichting van haar nieuwe huis.

Shabby-chic

De inrichting wordt gedaan door interieurontwerper Vicky Charles. Charles werkte eerder voor vrienden van het royal koppel, waaronder de Clooneys en de Beckhams. Charles is interieurontwerper bij het exclusieve SoHo House. Het is daarom aannemelijk dat het interieur van het nieuwe huis van Meghan en Harry geïnspireerd zal zijn op die van het exclusieve hotel. Toch zal ook Meghan naar verluidt veel zelf ontwerpen. Een bron dicht bij het paar vertelde aan Vanity Fair: 'Meghan is natuurlijk super stijlvol en houdt van interieurontwerp, dus ze gaat helemaal los op de kinderkamer, maar ook op de keuken die ze heeft ontworpen, en alle woonruimtes. Ze wil dat de plek wordt gevuld met licht en een moderne uitstraling heeft met een vleugje van de shabby-chic stijl waar ze van houdt.'
De kosten van de renovatie en inrichting van het nieuwe onderkomen van de royals zijn niet mals. Zo rapporteert Daily Mail dat de kosten oplopen tot zo'n 3,5 miljoen euro.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle