De voorjaarseditie van Vogue Living met Hollywood interieurontwerper Kelly Wearstler's Malibu beachvilla tot een voormalige rietfabriek in de Jordaan

Vogue Living's eerste editie van 2019 staat bol van wooninspiratie en prachtige woonhuizen om in de spring mood te komen.

vogue-living-voorjaar-2019-cover
Coliena Rentmeester

De voorjaarseditie 2019 van Vogue Living ligt vanaf dinsdag 26 maart in de winkels.

In het vroege voorjaar voel ik me als een egeltje dat ontwaakt na een winterslaap van een paar maanden, in een knus nest van bladeren. Het blije verlangen om naar buiten te gaan is onmetelijk groot. Natuurlijk wandel ik ook in de winter graag met de kinderen en honden langs het strand, mijmer ik ’s ochtends in mijn nog koude auto naar het werk over ons nog aan te leggen terras en sta ik enthousiast op de ski’s in Oostenrijk.
Maar zodra de zon aan kracht wint en haar stralen de polder en de stad bedekken met een gouden gloed, gaat de energie weer echt stromen en bruisen. Dan tuimelen de ideeën en initiatieven over elkaar heen.

vogue-living-voorjaar-2019-cover
Carolien Rentmeester

Zoals dat ook het geval was bij het samenstellen van deze eerste Vogue Living van 2019 . Hoe bijzonder zou het zijn als we befaamd ontwerpster Kelly Wearstler zouden fotograferen en interviewen? Kelly is de wereldwijd bewonderde en geprezen topinterieurdesigner van hotels en huizen. Haar A-list -clientèle benadert haar juist om haar gedurfde projecten, zoals het restaurant en de lounge in warenhuis Bergdorf Goodman in Manhattan. Maar ze maakt ook beddengoed, kleden, porselein en wanddecoraties.

vogue-living-voorjaar-2019-jean-philippe-demeyer
Binnenkijken bij het kasteel van Belgisch interieurontwerper Jean-Philippe Demeyer in Brugge.
Liselore Chevalier

En ja, uiteraard reizen we af naar Brugge, voor een onthaal in het kasteel van creatief brein en interieurrebel Jean-Philippe Demeyer, een van de oorspronkelijkste geesten in designland. Hij heeft helemaal niets met wat hij noemt ‘fastfoodwonen’. De ontwerper van eclectische interieurs woont op het landgoed met zijn twee mannen, de huishoudster en hond Ludo, en zegt: ‘Niets in het kasteel is nieuw, alles is hergebruikt. Verbouwen als verarmde adel, wordt dat hier genoemd.’

vogue-living-voorjaar-2019-chili
Mirjam Bleeker

We gaan naar Cuba, voor een roadtrip van Santiago, via Guantánamo, naar Baracoa. De sleetse schoonheid is er overal en de drang om door elk raam naar binnen te gluren is nauwelijks te bedwingen.

vogue-living-voorjaar-2019-love-in-the-kitchen
Binnenkijken bij het familieleven van Amsterdamse horeca-ondernemer Steven Pooters.
Eric van den Elsen

Dichter bij huis, in een voormalige rietfabriek in de Amsterdamse Jordaan om
precies te zijn, zijn we even deel van het gezin van Steven Pooters en zijn vrouw Mandy Meuwese. In Love in the Kitchen vertelt Steven wat hun liefde zo bijzonder maakt.

vogue-living-voorjaar-2019-outdoormeubilair
Loungen in de zon doen we op de nieuwe generatie outdoormeubilair.
Oak & Fir

En natuurlijk hebben we de bijzonderste nieuwe woonaccessoires voor je geselecteerd en thematisch geëtaleerd op de shoppingpagina’s. We fotografeerden outdoormeubels in de serie Zonaanbidders : lome schommelstoelen, stoere daybeds en ultieme plofbanken. Nu dit voorjaarsnummer is voltooid gaan we gauw weer naar buiten. Naar het strand, het bos, een Wad of een Zeeuws eiland. Een heerlijk voorjaar, binnen, buiten of waar je
ook bent, met eindeloos veel wooninspiratie.

x

Karin Swerink
Editor in Chief


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living