Vier samen met ons de nieuwe zomereditie van Vogue Living in de Love Stories X Vogue pop-up store

Om de nieuwste editie van Vogue Living te vieren, nodigen we je op 26 mei uit in Amsterdam voor deze prachtige lancering.

People in nature, Pink, Beauty, Blond, Dress, Tree, Fashion, Grass, Sunlight, Photography,
Vogue Nederland​​

De nieuwe Vogue Living ligt volgende week weer in de winkels en dat willen we op een speciale manier vieren. In intiem gezelschap wordt het glas geheven op de lancering van de zomereditie van Vogue Living en daar willen we jou als lezer graag bij. Daarom nodigen we jou uit om in intiem gezelschap de nieuwste Vogue Living te vieren in de Love Stories Boutique. Ben jij erbij, dan hebben we een mooi cadeau klaarstaan.

Vertrouwde habitat

Zondag 26 mei staat in teken van de zomereditie van Vogue Living. Klinken op deze mooie lancering doen we samen met Marloes Hoedeman (foto), oprichter van het Nederlandse lingeriemerk Love Stories, die op de cover van Vogue Living siert. In een exclusieve shoot in Marloes’ prachtige huis in Sardinië praten we met haar over de geheimen achter het oprichten van haar label dat tot over grenzen heen bekend is, en haar onvoorwaardelijke liefde voor interieurontwerp en het 'dolce far niente' leven leiden. Waar anders dan de lancering vieren in haar eigen, vertrouwde habitat, de Love Stories Boutique op de Herengracht die wordt omgetoverd tot een echte Vogue pop-up shop.

Interior design, Building, Art,
Love Stories

Love Stories cadeau

Kom jij volgende week als een van de eersten langs in de winkel? Dan maken wij het mogelijk om de nieuwste editie Vogue Living én een Love Stories-broekje te kopen voor samen slechts 9,99 euro (!). Ben je helemaal verkocht aan het nieuwe nummer en de satijnen broekjes van Love Stories? Bij aankoop van Vogue Living geniet je een glas Moet & Chandon-champagne. Naast het ontdekken van Love Stories’ nieuwe collectie en oneindig te bladeren in de nieuwe Vogue Living-editie, die jij als aanwezige als allereerste live te zien krijgt, geniet je van taartjes en lekkere bites van Pluk. Zien je daar?

Photo caption, Pink, Font, Blond, Photography, Cool, Happy, Lingerie, Tree, Smile,
Vogue Nederland​​

Wanneer
Zondag 26 mei

Waar
Love Stories Concept Store/Boutique,
Herengracht 296 in Amsterdam

Tijdstip
Kom tussen 12:00 en 18.00 uur langs en vier samen met ons de nieuwe editie van Vogue Living.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living