Met deze app scoor je de mooiste vintage designmeubels zonder de deur uit te hoeven

Voor iedereen die op zoek is naar de mooiste interieurvondsten, van vintage tot modern design.

whoppah-app-design
Coliena Rentmeester, Vogue Living voorjaar 2019

Fan van vintage designmeubels, maar geen tijd om alle designmarkten en -evenementen af te struinen? Of heb je een prachtige design fauteuil voorbij zien komen op Pinterest, maar geen flauw benul waar je die op de kop kunt tikken? Dan hebben we heel goed nieuws voor je, want er is een app in het leven geroepen waarmee je jouw nieuwste vintage vondst bestelt zonder er überhaupt de deur voor uit te hoeven. Dat is nog eens slim shoppen.

Eersteklas tweedehands

Hoewel er genoeg apps bestaan voor het kopen en verkopen van kleding, zijn apps voor het aanschaffen van interieuritems nog maar schaars. En laat de gloednieuwe app Whoppah daar nu net goed op inspelen. Met de app kun je heel simpel de mooiste designvondsten doen en ook nog eens thuis laten bezorgen. Zo shop je jouw tweedehands Ligne Roset-bank of favoriete vintage-items heel gemakkelijk met slecht een enkele klik op je telefoonscherm.

Painting, Art, Illustration, Modern art, Visual arts, Child art, Rectangle, Still life, Picture frame, Square,
Whoppah

Bedenkers Thomas Bunnik en Evelien Remmelts zeggen enkel "eersteklas tweedehands" spullen aan te bieden, van kinderkamer tot kunst en van vintage tot modern design. Zo kun je op de app terecht voor designklassiekers van o.a. Charles Eames, Artifort en Philippe Starck, maar ook voor bijzondere handgemaakte objecten, zoals sculpturen en schilderijen – allemaal zorgvuldig geselecteerd door designexperts. Perfect voor iedereen die op zoek is naar een origineel item om zijn interieur op te fleuren.

Furniture, Couch, Red, studio couch, Table, Futon, Sofa bed,
Whoppah

Niet alleen kun je heel makkelijk je favoriete designmeubels op de kop tikken, ook worden al je woonwensen vervuld door een handige tool binnen de app. Zo zorgt de innovatieve zoekfunctie ervoor dat je aan de hand van een foto een item vindt dat precies matcht met jouw droominterieur. Ideaal voor iedereen die iets prachtigs heeft gezien op bijvoorbeeld Instagram, Pinterest of in onze Vogue Living. Daarnaast kun je uiteraard ook op naam of categorie zoeken.

Meer interieur-inspiratie? Vogue Living Voorjaar 2019 ligt nog in de winkel en is hier online te bestellen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living