De zomereditie van Vogue Living met Love Stories' Marloes Hoedeman's droomhuis in Sardinië tot een luxe villa aan het strand op het Keniaanse Lamu

Verwacht in Vogue Living's zomereditie van 2019 veel interieurinspiratie en waanzinnige droomhuizen van Kenia tot in The States.

Photograph, Camera, Selfie, Photography, Cameras & optics, Muscle, Arm, Shoulder, Leg, Bikini,
Paul Bellaart

Vogue nodigt jou uit om samen met ons de lancering van Vogue Living's nieuwe issue te vieren in Amsterdam. Ontdek als eerste de nieuwe editie, geniet van een glas champagne én een bijzonder cadeau. Ben jij erbij? Klik hier voor alle info.

Dit zomernummer bulkt weer van de oorspronkelijke persoonlijkheden en mooie huizen. Op Sardinië werd modeontwerper en stylist Marloes Hoedeman gefotografeerd. Marloes stapelt succes op succes met haar label Love Stories en siert ook de cover van dit zomernummer. Daarnaast bezoeken we ook kledingontwerper Sandy Bornman die op het Keniaanse eiland Lamu woont en praten we met actrice, model en producer Mini Andén in haar all white house in Los Angeles. We schoven aan tafel bij chef Remco Vellinga en illustrator Hanna Hermans in hun huis in Groningen voor een heerlijke maaltijd. Dit en veel meer in Vogue Living's nieuwe zomereditie.

Magazine, Font, Gravure idol, Flesh,
Paul Bellaart

Twaalf Vogue Living-issues heb ik mogen maken met het absolute dreamteam van Bloom Publishing, onder de bezielende leiding van Marie Nanette Schaepman. Het eerste nummer, met model en fotograaf Helena Christensen op de cover, verscheen in het voor-jaar van 2016, en werd uit de schappen gegríst werkelijk. Wij brachten en brengen wonen op een nieuwe manier, met andere, originele, bijzondere invalshoeken. En dat sloeg nogal aan, zacht gezegd. De oplage ging alras omhoog, net als de verschijningsfrequentie en het aantal abonnees.

Brickwork, Brick, Cooking,
Chef Remco Vellinga en illustrator Hanna Hermans in hun huis in Groningen.
Liselore Chevalier

Jullie, lieve lezers, blijken ware woonfanaten. En wat mij betreft hebben jullie natuurlijk gelijk, want er ís ook weinig leuker dan de plek waar je woont, je hoogsteigen stek gezellig te maken en sfeervol in te richten. Zo af te stemmen op jouw smaak en die van je gezin of huisgenoten, dat je je ook echt thuis voelt. Ervoor zorgt dat er werkelijk no place like home is. Vogue Living helpt je daar – al bijna vier jaar – graag bij met alle shopping-pagina’s en sfeerreportages waarin de nieuwste meubels poseren als volleerde modellen. Zelf heb ik er ook veel inspiratie uit geput toen ik verhuisde naar een oude boerderij in Noord-Holland, en ineens ruimte overhield.

Green, Swimming pool, Turquoise, Property, House, Architecture, Botany, Courtyard, Tree, Interior design,
De binnentuin met zwembad van Sandy Bornman’s Keniaanse villa in Lamu.
Mirjam Bleeker

Maar ook de beelden van met liefde gebouwde en ingerichte huizen wereldwijd, en de interviews met hun al even stijlvolle bewoonsters, zijn eindeloos inspirerend, blijkt uit al jullie warme, enthousiaste reacties. Ook dit zomernummer bulkt weer van de oorspronkelijke persoonlijkheden en mooie huizen. Neem kledingontwerper Sandy Bornman, die twintig jaar geleden voor een break naar het Keniaanse eiland Lamu ging. Ze is er nooit meer weggegaan en woont er met haar dochters tussen de wuivende kokospalmen, woekerende bougainville en meters dikke baobabbomen, op vijftig meter van het strand in een hoge witte kustvilla.

White, Skin, Beauty, Nose, Canidae, Dog, Ear, Eye, Sleep, Lip,
Mini Anden met een van haar honden Dottie in haar all white droomhuis in Los Angeles
Anne Menke

Of model, actrice en producer Mini Andén (voluit heet ze Susanna Clara Elisabeth Andén en is ze met haar 1.78 m helemaal niet zo mini). De Zweedse woont met haar Amerikaanse man, acteur en ex-model Taber Schroeder, en zesjarige zoon Felix in een houten huis dat een ware zoete inval is. Taber kookt vijf keer per week voor vrienden. Mini is into dog rescue; ze heeft zeven honden uit het asiel gered. Op Sardinië fotografeerden we modeontwerper en stylist Marloes Hoedeman, die met haar label Love Stories succes op succes stapelt.

People in nature, Pink, Dress, Beauty, Blond, Tree, Fashion, Grass, Photography, Sunlight,
Marloes Hoedeman en haar dochtertje in Sardinië.
Paul Bellaart

Het was mij een groot genoegen om Vogue Living voor je te maken. Al dat plezier, de mooie herinneringen en de grenzeloze inspiratie neem ik in mijn hart mee naar mijn volgende uitdaging in de bladenwereld, het hoofdredacteurschap van Linda. Magazine.

Dank voor de mooie jaren en het ga je goed!

x

Karin Swerink
Editor in Chief

De zomereditie van Vogue Living is vanaf nu verkrijgbaar in de online shop en ligt vanaf dinsdag 28 mei in de winkels.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living