Binnenkijken in de luxe villa van Winonah de Jong in Qatar | Vogue Open Homes

In aflevering 2 van de Vogue Open Homes videoserie geeft ontwerper Winonah de Jong een tour door haar riante villa in Doha.

In deze tweede aflevering van onze Vogue Open Homes videoserie geeft ontwerper Winonah de Jong een tour door haar riante villa in Doha, de hoofdstad van Qatar, waar zij samen met haar man, voetballer Nigel de Jong, en kinderen woont.

Home tour

De oplettende kijker kon al een glimp van Winonah's jaloersmakende walk-in-closet opvangen in de Dutch Beauty make-up tutorial die vorige maand op Vogue.nl verscheen. In deze Vogue Open Homes huistour zien we de inhoud van haar kledingkast – hallo Hermès tassen in alle kleuren van de regenboog – en de rest van het interieur van haar luxe villa in Qatar. Van de keuken waar ze elke dag kookt tot het Hermès-servies en het privézwembad, en een cameo van haar man en kinderen, kijk binnen in Huize De Jong in de bovenstaande video.

Concept: Zoe Rosielle
Film: Saad Bellakhdar / creativesamlified
Edit: Daisy van Belzen
Productie: Ester van Vreden
Met dank aan Qatar AirwaysThis content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living