Vogue tipt: een champagnelunch van Moët & Chandon op het strand

Ter ere van het 150-jarige bestaan van Moët Impérial wordt een sterrenlunch georganiseerd en jij kan erbij zijn.

moet-chandon-sterrenlunch
CARLIJN JACOBS VOOR VOGUE NEDERLAND, JULI/AUGUSTUS 2018.

Wanneer er een gelegenheid is om naar het strand te gaan, moet je die hoe dan ook grijpen, vindt Vogue. Dat geldt extra wanneer Moët & Chandon je die kans aanreikt. Op 22 juni organiseert het champagnehuis een zogenaamde Grand Day Lunch, ter ere van het 150-jarige bestaan van Moët Impérial. Wij vertellen je alles wat je moet weten.

Moët & Chandon Grand Day

Goed, de iconische champagne is dus jarig. Dat is prettig voor Moët zelf, maar ook voor ons, omdat het aanleiding tot extra feest geeft. Dat zien we ditmaal in de vorm van de Moët & Chandon Grand Day terug, die op 22 juni in Huis ter Duin gevierd wordt. Pal aan het strand, die tip wilden we je dus niet onthouden. Iedere gast krijgt een viergangenlunch op zijn of haar bord, gereserveerd door Restaurant Latour (juist, met die Michelinster, ja).

Limited edition Impérial Brut

Reserveren voor de lunch aan het strand doe je heel makkelijk via deze link. Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je wel graag meegenieten van het 150-jarige bestaan van de geliefde champagne? Zorg dan dat je een limited edition van Moët Impérial Brut bemachtigt bij de Bijenkorf Amsterdam, Sterk, Ton Overmans, Chabrol Wines of L’Atelier de Champagne. Leuk voor jezelf, maar ook zeker als cadeau. Cin-cin!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living