Off-White lanceert een speciale home-collectie voor een beetje Virgil Abloh in je huis

Geef je interieur een update met deze modefähige items van het populaire high-end streetwearlabel.

off-white-home-collectie
Off-White

Alles wat Virgil Abloh maakt, willen we eigenlijk direct in huis halen. Mocht je kledingkast inmiddels overstromen, dan kun je altijd nog je huis verfraaien met Ablohs werk. Zo lanceert Off-White, het high-end streetwearlabel van de ontwerper, een speciale home-collectie die ieder interieur naar een hoger niveau tilt.

Off-White home-collectie

De naam van de nieuwe home-collectie is er eentje die perfect past in de stijl van het modelabel. Zo bestaat de collectie uit drie categorieën, die simpelweg "CERAMICS", "BED" en "BATH" heten. De items zijn momenteel enkel nog verkrijgbaar bij de boetiek van Off-White op het Griekse eiland Mikonos, waar deze zomer niet alleen modellenzussen Bella en Gigi Hadid maar ook andere modehuizen zijn neergestreken. Maar vanaf 1 september zal de home-collectie ook online beschikbaar zijn, met prijzen die omgerekend tussen de 85 en 568 euro liggen. Gezien de populariteit van het merk zal het niet lang duren voordat de items uitverkocht zijn.

"CERAMICS" bestaat uit een compleet ontbijtservies, een lunchset en andere toevoegingen als koffiemokken, asbakken en zeepschaaltjes, en is gemaakt van ivoorkleurig porselein met een blauwe natuurprint. In de "BED"-collectie vind je een witte bedset met het bekende kruis-met-pijlen-logo van het merk erop geborduurd, evenals een knaloranje plaid in dezelfde stijl. Tot slot bestaat de "BATH"-lijn uit een ivoorkleurige handdoekenset en badjas – beiden met het logo van Off-White.

Interieurdesign

Het is geen nieuw gegeven dat Abloh – naast kleding maken voor zijn eigen label Off-White en Louis Vuittons mannencollectie – ook graag interieuritems ontwerpt. Zo lanceerde de ontwerper begin april een speciaal vloerkleed voor Ikea, die binnen mum van tijd was uitverkocht bij de Zweedse meubelgigant, en heeft hij ook een interieurcollectie ontworpen in samenwerking met Vitra. Ook die laatstgenoemde collectie was niet heel uitgebreid en bestond enkel uit een stoel, lamp en ceramisch blok dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living