Romy en Arie Boomsma geven inkijkje in hun leven en huis in de nieuwe Vogue Living

Kijk binnen in het bohemian Amsterdamse huis van Romy en Arie Boomsma in de nieuwe Vogue Living.

romy-arie-boomsma-cover-vogue-living
Jouke Bos, Vogue Living, najaar 2019

Romy en Arie Boomsma staan op de cover van de nieuwe Vogue Living, gefotografeerd in hun eigen huis waar warme bohemian-invloeden regeren. Jouke Bos fotografeerde het hele gezin in hun woning in Amsterdam-Oost, waar zelfs de moeder van Vogue's columnist Romy bij aanwezig was. Het nummer, dat een unieke inkijk geeft in het leven én huis van de familie, ligt vanaf donderdag 26 september in de winkels.

romy-boomsma-vogue-living
Romy Boomsma in Vogue Living, najaar 2019.
Jouke Bos, Vogue Living, najaar 2019

Romy en Arie Boomsma

Het is moeilijk om níet verliefd te raken op de Boomsma's, wanneer we bij hen langskomen voor het coververhaal. Ze zijn intens gelukkig in de stad, maar dromen sinds kort voorzichtig van uitzicht, kippen, paarden en een moestuin. Wij fotografeerden en spraken hen op het nippertje nog in hun Amsterdamse roze pijpenla, voor de full-nest-move dan echt gaat plaatsvinden. 'Mijn ambitie zit 'm nu in het nastreven van geluk, in het invullen van mijn leven zoals ík het wil', aldus Vogue's columnist Romy in de najaarseditie van Vogue Living.

romy-boomsma-mozes-vogue-living
Romy Boomsma met zoontje Mozes in Vogue Living, najaar 2019.
Jouke Bos, Vogue Living, najaar 2019

Bestel de nieuwe Vogue Living met Arie en Romy Boomsma hier

Love in the Kitchen

Voor Love in the Kitchen fotografeerden we newly-weds Frederik Bille Brahe – Kopenhagens gevierde chef van de Apollo Bar – en Deens model Caroline Brasch Nielsen. Karen Rosetzsky legde het stel vast in Frederiks familiehuis in Hellerup, een buitenwijk van Kopenhagen. 'Het is één grote schatkamer, vol kunst, boeken, rariteiten en bijzondere objecten', vertelt één van de beste koks ter wereld.

Jenna Lyons Manhattan

Ook bezochten we het adembenemende appartement van J. Crews voormalige creative director Jenna Lyons, die speciaal voor Vogue mét fles champagne haar bad overlooking Manhattan induikt. De vervallen studio in Soho was zo uniek, dat ze er haar voornaamste eisen – een open haard en een buiten – voor opgaf.

Johannesburg en Roemenië

Daarnaast tref je in de nieuwste Vogue Living een hoop prachtige reisverhalen aan. Zo gingen we langs bij de glazen villa van kunstenaar-architect Roelof van Wyk, in de glorende heuvels van Johannesburg. Ook boemelde Vogue's Stephanie Pander met de trein richting Roemenië, waar ze stiekem voor altijd had willen blijven.

De nieuwe Vogue Living Najaar 2019 met Romy en Arie Boomsma op de cover ligt morgen 24 september bij abonnees, donderdag 26 september in de winkels en is hier nu al online te bestellen.

Fotografie: Jouke Bos
Productie & styling: Valerie van der Werff
Interview: Alja Bakker

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living