Dit was het exclusieve Vogue Living x At Home with Rituals-event in Amsterdam

Was jij erbij?

Op woensdag 2 oktober organiseerde Vogue Living in samenwerking met Rituals een exclusieve workshop in De Stijlkamer op de Keizersgracht in Amsterdam. Daar kregen Vogue Living-lezeressen de kans om in klein gezelschap de nieuwste home-producten van Rituals te ontdekken, inclusief heerlijke meditatiesessie en een cursus bloem designen. Benieuwd hoe het eraan toeging? Dit was het Vogue Living x At Home with Rituals-event.

At Home with Rituals

Op de speciale middag werden twee sessies georganiseerd, waar lezeressen mochten kennismaken met de nieuwe home-collectie van Rituals. De middag begon met een ontvangst en presentatie van de nieuwste geuren: Sweet Jasmine, Orris Mimosa en Imperial Rose. Daarop volgden twee inspirerende Vogue-workshops, die compleet in het teken stonden van de gloednieuwe Floral Collection van Rituals. Zo konden lezeressen een ontspannende meditatiesessie volgen en leren bloem designen met de hulp van de experts van bloomon. Na afloop konden de opgedane ervaringen gedeeld worden onder het genot van een glas champagne en stuk appeltaart. Tot slot gingen Vogue-lezeressen naar huis met hun eigen geschikte bos bloemen van bloomon een goedgevulde Rituals-goodiebag ter waarde van 150 euro. Al met al een geslaagde middag!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living