H&M Home kondigt eerste designersamenwerking aan met Jonathan Adler

Bekijk nu alvast de eerste beelden van de designersamenwerking met de ontwerper uit New York.

hm-home-designersamenwerking
H&M Home

Na vele designersamenwerkingen met onder andere Moschino, de Chinese ontwerper Angel Chen en Giambattista Valli (die volgende week gelanceerd wordt) slaat H&M opnieuw de handen ineen met een vooraanstaande ontwerper. Deze keer gaat het echter niet om een nieuwe kledinglijn, maar om de eerste designercollectie van H&M Home, de interieurlijn van de Zweedse modegigant.

H&M Home's eerste designersamenwerking

Zo kondigde H&M aan een samenwerking aan te gaan met de New Yorkse ontwerper Jonathan Adler, wat de allereerste samenwerking van H&M Home betekent. De collectie bestaat uit verschillende opvallende en gewaagde items waaronder vazen, dienbladen, sculpturen en decoratieve accessoires, maar ook mokken, kaarsen, kussens en een plaid. 'Werken met H&M Home is voor mij een droom die is uitgekomen. Bij ons merk geloven we dat kleuren nooit bij elkaar kunnen vloeken, minimalisme een gemiste kans is en boven alles houden wij bij elk ontwerp in gedachte: "als erfgenamen niet om dit item zouden vechten, maken we het niet". Ik hoop dat interieur-fans net zo veel plezier aan de collectie beleven als ik heb gehad bij het ontwerpen ervan,' zegt Jonathan Adler in een persbericht.

Jonathan Adler

De New Yorkse kunstenaar, ontwerper en auteur Jonathan Adler staat bekend om zijn eigenzinnige, quirky stijl. Zo creëert hij moderne en glamoureuze ontwerpen met een knipoog. Volgens Adler moet je blij worden van je interieur, en dat vertaalt hij in zijn ontwerpen. Verwacht dus een vrolijke collectie voor H&M, met items die met name bedoeld zijn voor de woonkamer; de meest sociale plek in huis.

Blue, Furniture, Table, Room, Floor, Interior design, Chair, Living room, Flooring, Tile,
H&M Home

'Onze eerste designersamenwerking voor H&M Home is een geweldige manier om interieurliefhebbers te inspireren een eigen stijl te creëren,' zegt Evelina Kravaev Söderberg, H&M Home’s Head of Design and Creative. 'We hadden ons hiervoor geen betere partner dan Jonathan Adler voor kunnen stellen. Zijn onuitputtelijke energie en passie voor gedurfde ontwerpen is terug te zien in elk item van deze collectie en we zijn enorm verheugd om onze klanten mee te kunnen nemen in de wereld van Jonathan Adler.'

De H&M Home x Jonathan Adler-collectie is vanaf 14 november beschikbaar op hm.com. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden van de collectie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living