Arie en Romy Boomsma zetten hun prachtige Vogue Living-huis te koop

De twee hebben besloten te gaan verhuizen.

arie-romy-boomsma-huis-te-koop
JOUKE BOS, VOGUE LIVING, NAJAAR 2019

Hoewel hun kleurrijke huis in Amsterdam afgelopen maand nog in de nieuwste Vogue Living verscheen, hebben Arie en Romy Boomsma ervoor gekozen te verhuizen. Zo staat het prachtige pand van de twee, waar ze een tijd lang samen met hun zoon Mozes Wolf en dochter Bobby Jo woonden, nu te koop.

Romy en Arie's bohemian huis

We kregen al een exclusief kijkje in Romy en Arie's prachtige stulpje in de najaarseditie van Vogue Living, maar kunnen nu letterlijk elke hoek bekijken. Zo staan er een reeks foto's online, waarop het warme en kleurrijke interieur van hun huis te zien is. In totaal bestaat de woning uit vier slaapkamers, een ruime woonkamer, keuken en een kantoorruimte. En dat is het centrum van Amsterdam.

Het bijzondere huis van Romy en Arie wordt op Funda beschreven als: 'Uniek en sfeervol benedenhuis met maar liefst vier slaapkamers, een ruime living en een aparte eetkamer. Gelegen in een voormalig boeddhistisch centrum met aan de achterzijde industriële ramen voor veel lichtinval, een schuifdak in de eetkamer en gedeeltelijk de authentieke balken in het zicht. Kortom een bijzonder verrassend huis op een heerlijke locatie in de historische binnenstad.' Mocht je interesse hebben in Romy en Arie's prachtige Vogue Living-huis, dan kun je er nu intrekken voor een bedrag met zes nullen.

Vogue Living

Romy en Arie Boomsma staan op de cover van de nieuwste Vogue Living, gefotografeerd in hun huis vol warme bohemian-invloeden. Jouke Bos fotografeerde het hele gezin in hun woning in Amsterdam-Oost. Het stel vertelde toen al gelukkig te zijn in de stad, maar sinds kort te dromen van een uitzicht, kippen, paarden en een moestuin. Romy en Arie hebben nu dan toch echt de knoop doorgehakt en verhuizen hoogstwaarschijnlijk naar een ruime plek buiten de stad. Het nummer, dat nog een unieke inkijk geeft in het huis van het gezin, ligt sinds 26 september in de winkels en is hier online te bestellen.

romy-arie-boomsma-cover-vogue-living
Jouke Bos, Vogue Living, najaar 2019
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living