De fijnste producten uit Rituals' nieuwe Home collectie voor ultieme ontspanning in huis

Van geurstokjes tot kaarsen: tover je huis in een mum van tijd om in een oase van rust.

rituals-home-private-collection
Rituals

Weinig ontspannender dan thuis neerploffen met een fijne geur in de ruimte, weet ook Rituals. Hun nieuwe, luxe geurproducten van de Home Collection zijn daar ideaal voor, zéker voor liefhebbers van bloemengeuren (and aren't we all?). Vogue selecteert de beste nieuwe producten van de interieurcollectie, opdat er binnen no time een ontspannen sfeer in je huis hangt.

De Private Collection

Rituals heeft nu al een tijdje een luxe interieurlijn, de Private Collection. De producten die daaronder vallen hebben niet alleen een stijlvol design, maar weten met hun geur óók een fijne sfeer in elke ruimte te creëren. Dat principe blijft in tact voor hun nieuwe collectie, de Floral Home Collection. Drie bloemengeuren staan hier centraal: Sweet Jasmine, Orris Mimosa en Imperial Rose.

rituals-home-collectie-private-collection-geuren
Rituals

Geurstokjes- en kaarsen

Rituals heeft naast deze drie bloemengeuren hun bestaande producten uit de Private Collection uitgebreid. Denk aan nóg meer luxe fragrance sticks in geuren zoals Oriental Vetiver, die je kunt combineren met een bijpassende geurkaars. De keuze is reuze, want de scented candle is nu in maar liefst negen geuren te krijgen. Wie écht een spectaculair cadeau wil kopen (of dat nou voor jezelf of 'n ander is) kan ook een grote XL-Scented Candle aanschaffen, die tot wel zeventig uur mee gaat.

rituals-collectie-nieuwe-producten-home
Rituals

Parfum d'Interieur

Wie nog op zoek is naar een fijne interieurspray, hoeft ook niet meer verder te kijken: daar is de Rituals Parfum d'Interieur (die bijvoorbeeld in de heerlijke geur Wild Fig komt) geknipt voor. Het label komt verder ook met een nieuwe Hand Wash en Balm voor in de keuken en speciale Cartridges voor de Perfume Genie, waarmee je via een app geur verspreidt op elk gewenst moment van de dag. Shop hieronder een selectie van de nieuwe Rituals producten en geuren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living