Kim Kardashian verkoopt haar huis en de foto's wil je even zien

"Minimalistisch" slaat zoals altijd weer de klok.

kim-kardashian-huis-te-koop
Screenshot Youtube

Wie altijd al binnen wilde kijken in de gigantische woning van realityster Kim Kardashian en Kanye West, kwam afgelopen april goed aan zijn trekken: het koppel beantwoordde toen 73 questions in hun huis in LA. Niet dát veelbekeken optrekje staat nu te koop, maar een andere woning die Kim bezit, slechts op 4,5 kilometer afstand van het huis dat in de Vogue-video aan bod kwam.

Huis in Calabasas

Het huis dat nu verkocht wordt kocht Kim (de woning staat alleen op haar naam, naar het schijnt) in 2017 voor 1,6 miljoen dollar aan. Het koppel zou de plek vooral hebben gebruikt als kantoorruimte, is te lezen op E! News. De woning werd destijds ingericht door de Belgische architect en ontwerper Vincent van Duysen, een bekend aanhanger van het brutalisme. De stroming binnen de architectuur is ontstaan vanuit het modernisme, en wordt gekenmerkt door blokachtige, geometrische vormen.

Door Vincent van Duysen

Zijn stijl is dan ook ruim vertegenwoordigd in het huis (én de foto's). Zo zien we een compleet betonnen keuken, veel grijs- en bruintinten en bijzettafeltjes die ogen als een kubus. Toegegeven: de ruimte komt niet helemaal tot zijn recht op de foto's, maar dat kan ook een gevalletje bad lightning zijn. Potentiële geïnteresseerden kunnen sowieso beter even langshoppen, want de makelaar heeft alleen de foto's van de hoofdruimte – een woonkamer met open keuken – online gezet. Het huis staat voor 3,5 miljoen dollar te koop.

kim-kardashian-huis-te-koop
Compass
kim-kardashian-huis-te-koop
Compass

Kayne en Axel Vervoordt

Het huis heeft ook nog drie slaapkamers, vier badkamers, een zwembad en open haard in de buitenlucht, al worden die elementen jammer genoeg niet in beeld gebracht. Het is niet de eerste keer dat De Kardashians samenwerkten met een Belgische architect: hun "minimalistische klooster" dat in de Vogue-video voorbij kwam is ingericht door Axel Vervoordt (alhoewel Kanye, uiteraard, ook een dikke vinger in de pap had). De Vlaming ontmoette de artiest op de kunstbeurs TEFAF in Maastricht, alwaar ze 'meteen een connectie hadden'. Kanye zou destijds zelfs meteen zijn "huisarchitect" hebben ontslagen, is te lezen op de Hollywood Reporter. Wie even vergeten is hoe hun andere minimalistische huis in Californië er ook alweer uit ziet, bekijkt Vogue's 73 questions hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living