Hanna Verboom met haar grote liefde én dochtertje op de cover van de nieuwe Vogue Living

Het winternummer van Vogue Living is doorspekt met liefde: van een ode aan de Italiaanse keuken tot goddelijk design.

vogue-living-winter-hanna-verboom-cover
Liselore Chevalier, Vogue Living, wintereditie 2019.

Hanna Verboom siert samen met haar liefde Ralf de cover van de nieuwe Vogue Living, gefotografeerd in het door hen zo beminde Afrika. Liselore Chevalier fotografeerde het stel samen met hun dochtertje Sara James in Zanzibar. Het nummer, dat een ode aan de liefde is geworden, ligt vanaf donderdag 21 november in de winkels en is hier online te bestellen.

vogue-living-winter-nieuw-hanna-verboom
Liselore Chevalier, Vogue Living, wintereditie 2019.

Actrice, regisseur en sociaal ondernemer Hanna Verboom en haar grote liefde Ralf Roex vonden elkaar in hun passie voor Afrika. Hij werkte in Nigeria en Tanzania, zij groeide op in Kenia en Oeganda. Haar jeugd was avontuurlijk, en dat willen ze hun dochter graag ook geven. 'Ik ben altijd onrustig geweest, continu op zoek naar avontuur, veel verhuizen en reizen.'

Vjèze Fur en zijn Elza Jo

In dit nieuwe nummer van Vogue Living geeft multitalent Freddy Ttratlehner – beter bekend als Vjèze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig – voor het eerst een dubbelinterview met zijn vrouw, filmmaker Elza Jo. Hoe het is om bij de man achter het succesvolle kookboek 'Lekker Fred' te wonen? 'Het is zo leuk om bij zijn idiootheid te zijn. Ligt er ineens een hele inktvis in de koelkast. Of een gefermenteerde haai,' aldus Elza Jo in het winternummer van Vogue Living.

vogue-living-winter-2019-vjèze-fur-elza-jo 
Paul Bellaart, Vogue Living, wintereditie 2019.

Verder in het winternummer van Vogue Living

Ook schitteren actrice Bo Maerten en Jim van der Heijden in de What we wish for-serie als Italiaanse fidanzati, omringd door goddelijk keukendesign. Paul Bellaart fotografeerde de zinderende serie, waarin de actrice het haar fiancé for a day af en toe best moeilijk maakte. Daar heeft haar spontane acting performance alles mee te maken. Daarnaast in deze Winter 2019 editie van Vogue Living een interview met de Deense acteurs Martin en Katrine, die na de eerste zoen op set al halsoverkop verliefd werden. Karen Rozetsky fotografeert ze in een idyllisch strandhuis uit 1891, aan de rand van Kopenhagen. Ook duikt journalist Stephanie Pander in Hotel Bellevue des Alpes, een toonbeeld van glamour en chic in de Zwitserse bergen.

De nieuwe Vogue Living Winter 2019 met Hanna Verboom op de cover ligt 19 november bij abonnees, donderdag 28 september in de winkels en is hier nu al online te bestellen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living