Kies voor 6x Vogue Living en krijg deze luxe set van Rituals cadeau

Krijg deze luxe set van Rituals bij 6x Vogue Living cadeau.

vogue living abonnement rituals private collection home
Danique van Kesteren @ OAK & FIR

Vogue houdt je elke maand up-to-date over de nieuwste mode- en beautytrends en lifestylenieuwigheden. Het extra goede nieuws: je ontvangt nu bij een abonnement op Vogue de luxe Rituals Private Collection-set, waarmee jouw huis in no time een extra warme touch krijgt. Je krijgt de set nu bij 6x Vogue Living cadeau, voor maar 49,95 euro inclusief verzendkosten.

Rituals Private Home Collection

Creëer een romantische sfeer in huis met de luxe Sweet Jasmine-set uit de nieuwe Private Collection-lijn van Rituals. De Sweet Jasmine-geur is gebaseerd op een sprankelende, energieke topnoot van frisse citrusnoten en bessen, gevolgd door elegante bloemen, waaronder pioenroos en lelietjes-van-dalen. Het sandelhout in de geur geeft een elegante, warme touch. De champagnekleurige glazen set past in elk interieur en is perfect om een gezellige, vertrouwde sfeer in huis mee te creëren deze herfst. Een ideaal cadeau voor de feestdagen, maar ook ideaal om zelf te houden.

Neem nu een abonnement op Vogue Living en krijg deze fantastische luxe set ter waarde van 103,90 euro cadeau.

De wintereditie Vogue Living Hanna Verboom en haar gezin op de cover ligt nu in de winkel en is hier online te bestellen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living