Vogue Living lanceert januari/februari nummer 'On The Move'

Vogue Livings nieuwe januari/februari nummer staat bomvol verhalen over de mooiste plekken en droomreizen, van Patagonië tot het Comomeer.

vogue-living-januari-februari-2020-on-the-move
Anne Dokter, Vogue Living Januar/Februari 2020

Het gloednieuwe januari/februari 2020-nummer van Vogue Living staat in het teken van altijd onderweg zijn voor het vinden van die ene bijzondere plek - On The Move. Dat thema geldt als geen ander voor coverster Jako Tango, Argentijnse gaucho in hart en nieren. Droomplekken en droomreizen staan centraal, waarvan dit nummer de weerslag is. Dit staat je allemaal te wachten in de gloednieuwe editie van Vogue Living.

'On the move'

We reizen dit nummer naar Patogonië voor een avontuurlijke paardensafari met woeste gaucho Jako Tango, bezoeken een verrassend on-Zweeds appartement met een touch of Mälmo, en gingen langs bij designduo Draga & Aurel, in hun überstylish huis aan het Italiaanse Comomeer vol begerenswaardig design van eigen hand.

Horse, Mountain, Pack animal, Working animal, Ecoregion, Fell, Rock, Mountain range, Rein, Stallion,
Anne Dokter, Vogue Living januari/februari 2020

Avonturen in Patagonië met Jako Tango

Jako Tango, een Argentijnse gaucho in hart en nieren, schittert samen met zijn Zaria op de cover van het gloednieuwe januari/februari nummer van Vogue Living. Hij volgde het pad van zijn jeugdhelden als Lucky Luke en Indiana Jones, en is al enkele jaren een doorgewinterde gaucho in Patagonië. Fotograaf Anne Dokter en Vogue's Jetteke van Lexmond volgden hem te paard door rivieren en sneeuw de bergen in, dat resulteerde in beelden van overweldigende natuur en een puur leven dat centraal staat.

Room, Furniture, Building, Interior design, House, Architecture, Floor,
Isabell N. Wedin / Living Inside, Vogue Living januari/februari 2020

Nomadische designers

Bovendien worden in dit nummer verschillende koppels in beeld gebracht die op de meest bijzondere plekken leven. Designduo van het moment Draga & Aurel noemen zichzelf nomaden, leven van plek naar plek en maken momenteel hun woonplaats Como onveilig op hun classic Honda in een huis vol eigen design. Hun collectie Transparency Matters was dé hit tijdens Milan Design Week 2019, en ze werken voor prestigieuze merken als de Italiaanse meubelfabrikant Baxter en het Amerikaanse modelabel Anthropologie.

Ook Zweedse interieurstylist Anna Björkman werd geïnterviewd in dit issue, die geen frisse Scandinavische clichés zoals witgeschilderd hout en ruitjesstof wil. Met haar voorkeur voor donkere, moody kleuren en robuuste materialen zoekt ze liever het drama op, dat resulteert in een bijzonder stijlvolle sfeer.

Motor vehicle, Motorcycle, Vehicle, Monochrome, Black-and-white, Motorcycling, Monochrome photography, Leather jacket, Headgear, Leather,
Anne Timmer, Vogue Living januari/februari 2020

Love in the Kitchen

In Love in the Kitchen spettert het tussen foodstylist en culinair schrijver Vanja van der Leeden en fotograaf Remko Kraaijeveld, de makers van Indorock, het Gouden Kookboek van 2019. Tot slot bezochten we in Noordoost-Duitsland twee idyllische winterbestemmingen dat een romantische winterreis opleverde bij architect Peter Welbergen en zijn vrouw Astrid. Tot slot eindigen we in Amsterdam, met een goddelijk oesterrecept uit hun Gouden Kookboek.

Vogue Livings nieuwe januari/februari nummer ligt vanaf donderdag 23 januari in de winkel en is hier online te bestellen.

Wist je dat je als abonnee Vogue Living digitaal leest via Tijdschrift.nl? Als abonnee koppel je je Vogue Living aan de Tijdschrift-app, waarmee je Vogue direct digitaal tot 3 maanden terug kan lezen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living