Kijk binnen in het minimalistische design huis van Kim Kardashian en Kanye West

In deze video onthult het koppel hun interieur-keuzes, waarover dochtertje North tevens haar mening deelt.

image
Architectural Digest

Kim Kardashian en Kanye West geven fans een kijkje in hun immense huis in Los Angeles. Fans van het koppel weten dat eerder kleine gedeeltes van hun woning werden getoond in Vogue's 73 Questions-video. Nu deelt het koppel nooit eerder vertoonde beelden van hun luxe onderkomen voor het Amerikaanse interieurblad Architectural Digest. Neem een kijkje in de immense villa van ruim 54 miljoen euro, die vol zit met minimalistisch design, behalve in de slaapkamer van North West die een knalroze vlinderkamer wilde.

Designhuis Kim Kardashian en Kanye West

Belgische architecten Axel Vervoordt en Vincent van Duysen zijn al enkele jaren de favoriete architecten van het celeb koppel en ontwierpen tevens het minimalistische huis van Kanye en Kim. Deze week plaatste de Keeping Up With The Kardashians-ster een reeks foto's uit het blad, waaronder de roze slaapkamer van North, het enorme zwembad en minimalistische woonruimtes. Het interieur van het huis is zeer ingetogen en bevat een licht kleurenpallet van grijs, beige- en wittinten.

Bovendien is het huis zelf een en al architecturale hoogstand, zo wordt de gang geaccentueerd door verschillende hoge bogen met ramen erin verwerkt. Op andere beelden wordt duidelijk dat het huis vooral is ingericht met rustieke, houten meubels en verschillende minimalistische ornamenten. Architectural Digest plaatste ook nog een foto van de geheel witte speelkamer van de kinderen - ingericht met diervormige kussens gemaakt door kunstenaar Isabel Rower.

'Futuristisch Belgisch klooster'

'Ik houd van de eenvoud van het huis. Alles in de buitenwereld is zo chaotisch. Ik kom graag op een rustige plek waar ik meteen de kalmte voel', vertelt Kim Kardashian in een video. Het doel van het huis was om er een soort 'futuristisch Belgisch klooster' van te maken, vertelt Kanye in de video. 'De kinderen rijden met hun fietsen door de gangen en springen op de lage tafels, die ze als een soort podium gebruiken. Dit huis mag dan misschien zijn begonnen als een case study, maar onze visie ervoor is gebouwd rond onze kinderen.'

North steelt de show

Verder in het interview onthult Kim verschillende details, zoals haar favoriete kamer om selfies in te maken, haar favoriete ding aan de badkamer en dat ze het enorme zwembad in de tuin nog nooit heeft gebruikt ondanks dat ze er al drie jaar woont - waarover zelfs Kanye geschokt reageerde. Dan komt plotseling de zesjarige North West binnenrennen en steelt ze vervolgens volledig de show naast haar beroemde ouders. 'Ik houd van danswedstrijden houden in de gang, viool spelen en het zoeken naar dieren in de tuin,' vertelt het meisje. Bekijk de hele video onderin.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living