Bestel 5x Vogue Living en krijg deze Anouk Kramer serviesset cadeau

Krijg deze bijzondere serviesset van Anouk Kramer bij 5x Vogue Living cadeau.

Ontvang deze Anouk Kramer serviesset bij een abonnement van 5x Vogue Living.
Anouk Kramer

Vogue Living houdt je up-to-date over de nieuwste lifestylenieuwigheden en interieurtrends. Het extra goede nieuws: je ontvangt nu nu bij een abonnement op Vogue Living een bijzondere serviesset van Anouk Kramer, waarmee je je servies een stijlvolle upgrade geeft. Je krijgt de luxe set nu bij 5x Vogue Living cadeau, voor maar 39,99 euro exclusief verzendkosten.

Anouk Kramer

Keramiste Anouk Kramer staat bekend om haar rustieke aardewerk dat ze afwerkt met subtiele gouden details. Ze maakt én beschildert alle items zelf met de hand, waardoor ieder servies volledig uniek is. Bijzonder fraai is het contrast tussen het ‘imperfecte’ ambachtelijke aardewerk en de subtiele gouden rand die het servies siert – haar signature look. Ze lanceerde onlangs een samenwerking met Bibi van der Velden genaamd Memento Vivere - een werk in de vorm van een enorme keramieken ketting voor aan de muur met beelden in de vorm van tulpen en zwanen die de vruchtbaarheid en transformatie van het leven centraal stellen.

White, Product, Twig, Branch, Christmas decoration, Ornament, Christmas ornament, Tree, Room, Fashion accessory,
Anouk Kramer

Anouk Kramer x Vogue

Speciaal voor Vogue Living ontwierp Anouk Kramer een bijzonder stijlvolle en one-of-a-kind serviesset die bestaat uit een keramieken kom met de tekst I Love You en het bord met Vogue erop afgeschilderd in fonkelend goud. Wees er snel bij, want het Vogue x Anouk Kramer-servies is een limited edition.

Neem nu een abonnement op Vogue Living en krijg dit bijzondere Anouk Kramer servies ter waarde van 92,50 euro cadeau.

Het nieuwe Vogue Living januari/februari 2020 nummer met Jako Tango en zijn Zaira op de cover ligt nu in de winkel en is hier online te bestellen.

Wist je dat je als abonnee Vogue Living digitaal leest via Tijdschrift.nl? Als abonnee koppel je je Vogue Living aan de Tijdschrift-app, waarmee je Vogue direct digitaal tot 3 maanden terug kan lezen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living