Bestel 5x Vogue Living en krijg deze Vandyck-handdoekenset cadeau

Geef je badkamer een stijlvolle upgrade met deze luxe handdoeken van Vandyck bij 5x Vogue Living.

Ontvang nu deze luxe Vandyck handdoekenset bij een 5x Vogue Living abonnement.
Vandyck

Vogue Living houdt je up-to-date over de nieuwste lifestylenieuwigheden en interieurtrends. Het extra goede nieuws: je ontvangt nu nu bij een abonnement op Vogue Living een luxe handdoekenset van Vandyck, waarmee je je badkamer een stijlvolle upgrade geeft. Je krijgt de luxe set nu bij 5x Vogue Living cadeau, voor maar 39,99 euro exclusief verzendkosten.

Luxe handdoekenset Vandyck

Vandyck staat bekend om haar hoogwaardige en luxueuze handdoeken, bedden- en linnengoed, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige en natuurlijke materialen. Het ecovriendelijke Ranger-badgoed van Vandyck is gemaakt van honderd procent Amerikaans katoen en heeft een uitzonderlijk hoog absorptievermogen. De items zijn zo duurzaam doordat ze op waterbesparende wijze zijn gemaakt, volledig op zonne-energie, waardoor ze zowel goed zijn voor je huid als voor het milieu. Bij een abonnement op 5x Vogue Living heb je de keuze uit een knisperwitte handdoekenset, of een warme kaneel-achtige kleur om je badkamer een stijlvolle upgrade te geven. Take your pick!

Neem nu een abonnement op Vogue Living en krijg deze stijlvolle en luxe handdoekenset van Vandyck cadeau, ter waarde van 96 euro.

Het nieuwe Vogue Living januari/februari 2020 nummer met Jako Tango en zijn Zaira op de cover ligt nu in de winkel en is hier online te bestellen.

Wist je dat je als abonnee Vogue Living digitaal leest via Tijdschrift.nl? Als abonnee koppel je je Vogue Living aan de Tijdschrift-app, waarmee je Vogue direct digitaal tot 3 maanden terug kan lezen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living