Vogue Living lanceert maart/april 2020 nummer met Nederlandse rockfamilie Hay op de cover

Met onder meer een dubbelinterview met Bella & Gina Hay op Curaçao en stijlicoon Garance Doré die openhartig spreekt over liefde, leed en opnieuw beginnen.

Rockfamilie Hay op de cover van Vogue Living's maart/april 2020 nummer.
Karen Rosetzsky, Vogue Living maart/april 2020

Het gloednieuwe maart/april 2020-nummer van Vogue Living staat in het teken van A Family Affair. Dat thema geldt als geen ander voor de Nederlandse rockfamilie Hay - Golden Earring frontman Barry Hay, zijn vrouw Sandra Hay en hun twee dochters Bella en Gina - die op de cover van dit gloednieuwe nummer schitteren. Bovendien spreken we Franse stijlmaker Garance Doré in haar spiksplinternieuwe huis in Los Angeles, en reizen we af naar droomplekken in Zuid-Italië. Dit staat je allemaal te wachten in de gloednieuwe editie van Vogue Living.

BESTEL VOGUE LIVINGS MAART/APRIL 2020 NUMMER HIER

Nederlandse rockfamilie Hay

In dit nieuwe nummer van Vogue Living zijn we te gast bij Neder­landse rockfamilie Hay op het eiland Curaçao, waar het gezin dat uitgewaaierd is over de wereld de ouderlijke thuisbasis heeft. Daar vond een bijzonder dubbelinterview plaats met de twee dochters van Golden Earring-frontman Barry Hay - zussen Bella (29) en Gina (19). Ze wonen respectievelijk in Nederland en Canada, maar ondanks de afstand zijn de zusjes thick as thieves. We spraken hen over hun verbluffende gelijkenis en de rock­’n­ roll die zo herkenbaar is voor hun familie, maar ook over de liefde en de zaken waarin ze juist verschillen van elkaar.

Gina en Bella Hay Vogue Living maart/april 2020.
Karen Rosetzsky, Vogue Living maart/april 2020

Garance Doré in Los Angeles

Een van de allereerste modebloggers die wereldwijd erkenning kreeg - met haar blog Wearedore wordt ze gerekend tot de belangrijkste stijlmakers ter wereld - is de Franse Garance Doré. Speciaal voor Vogue Livings nieuwe maart/aprilnummer opende ze de deuren van haar spiksplinternieuwe huis in Los Angeles. Als de personificatie van de nonchalante Franse 'je ne sais quoi'-stijl onthult ze tevens haar volgende stappen in de modewereld en spreekt ze openhartig over liefde, leed en opnieuw beginnen.

Garance Doré voor Vogue Living. 
Coliena Rentmeester, Vogue Living maart/april 2020
Het huis van Garance Doré in Los Angeles. 
Coliena Rentmeester, Vogue Living maart/april 2020

Droomreizen en recepten

Ook reisden we in dit nummer af naar Villa La Madonna in de glooiende heuvels van de Italiaanse Piemonte. Daar spraken we de twee zussen Marie en Annica Eklund. In Zweden runnen ze vloerenmerk Bolon en in Italië bestaan hun dagen uit oneindig ontbijten en een lesje yoga gevolgd door een plons in het zwembad; de ware belichaming van la dolce vita.

Gina en Bella Hay Vogue Living maart/april 2020.
Karen Rosetzsky, Vogue Living maart/april 2020

Ook bezochten we de hak van de laars van Italië, om uiteindelijk terecht te komen in de bijzondere regio Puglia - ook wel het nieuwe Toscana genoemd - waar de felbegeerde simpele luxe van rust en ruimte waar moderne reizigers zo gek op zijn centraal staat. Tot slot inspireren Floor Nije en Frits Berends van cateringbedrijf Wild Honey ons met bijzondere gerechten die geïnspireerd zijn op nummers van The Rolling Stones - wat leidt tot een overheerlijk recept voor ravioli met een vleugje rock­’n­ roll.

Vogue Livings nieuwe maart/april 2020 nummer ligt vanaf donderdag 26 maart in de winkel en is hier online te bestellen.

Cover fotografie: Karen Rosetzsky, creative: Linda Gümüs Gerritsen

Wist je dat je als abonnee Vogue Living digitaal leest via Tijdschrift.nl? Als abonnee koppel je je Vogue Living aan de Tijdschrift-app, waarmee je Vogue direct digitaal tot 3 maanden terug kan lezen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living