Neem een kijkje in Kylie Jenners gloednieuwe miljoenenhuis in Los Angeles

De jongste én rijkste telg uit de Kardashian-familie kocht een stulpje met maar liefst 14 badkamers.

kylie jenner tijdens de vanity fair oscar party
Getty Images

Kylie Jenner staat bekend als de jongste telg uit de Kardashian-familie, maar ook als de jongste miljardair ter wereld ooit. Met haar bedrijf Kylie Cosmetics heeft de beauty mogul een fortuin opgebouwd, waarvan ze onlangs een deel uitgaf aan een nieuw huis. Kylie heeft een nieuw stulpje gekocht in de wijk Holmby Hills in Los Angeles, waar ze zo'n 33,5 miljoen euro voor neertelde.

Kylie's nieuwe woning

's Werelds jongste self-made miljardair is de afgelopen jaren flink bezig geweest om een indrukwekkend vastgoedportfolio op te bouwen. Kylie was al eigenaar van panden in de wijk Hidden Hills in Los Angeles en in Palm Springs, en ze kocht onlangs samen met Travis Scott een huis van omgerekend bijna 12 miljoen euro in Beverly Hills. Nu voegt de Kardashian-telg deze mansion van 33,5 miljoen euro in de wijk Holmby Hills aan dat rijtje toe. Hierbij wist ze trouwens nog flink wat van de vraagprijs af te futselen: die zakte van omgerekend 50 miljoen naar 33,5 miljoen euro.

Ook zien: alles wat Kylie Jenner eet op een dag

Veertien badkamers

Volgens TMZ meet haar nieuwe optrekje maar liefst zo'n 1426 vierkante meter en telt het twee gastappartementen (geen kamers nee, appartementen), maar liefst veertien badkamers en zeven slaapkamers. Het huis lijkt daarbij de perfecte plek om een feestje te geven: er is onder andere een flinke gamekamer met pooltafel, twee volledig uitgeruste bars, een indoor- en een outdoor-bioscoop en een heuse chef's kitchen met marmeren keukenbladen. Verder vind je er een grote open haard, een ingebouwde sportschool, een zwembad en een garage waar twintig auto's in passen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kylie in lockdown

Net als de rest van de mensen in de Verenigde Staten verkeert Kylie op dit moment in lockdown, samen met haar dochter Stormi. Ze plaatste onlangs meerdere kiekjes die zowel in haar Hidden Hills-huis als haar adres in Holmby Hills gemaakt leken te zijn. Grote kans dus dat Kylie al in haar nieuwe woning is ingetrokken.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meer over Kylie Jenner? Volg het leven van Kylie in haar serie 'Life of Kylie'.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living