Dream Now, Travel Later: Vogue Living lanceert het ultieme droomnummer in tijden van social distancing

Met Vogue Livings nieuwe mei/juni 2020 nummer reis je vanaf je bank alsnog de hele wereld over.

de cover van vogue livings meijuni 2020 nummer
Hans van Brakel, Vogue Living mei/juni 2020

In deze gekke tijd ligt de wereld voor een groot deel stil wegens de coronacrisis. Reizen is maar zeer beperkt mogelijk, maar dat betekent niet dat je niet kunt dromen over bijzondere plekken, verre oorden en magische reizen die je wil maken wanneer dit allemaal voorbij is. Vogue Living biedt je daarom het ultieme droomnummer, vol inspiratie voor later. Lees hier wat je allemaal te wachten staat in het nieuwe Vogue Living mei/juni 2020 nummer.

BESTEL VOGUE LIVINGS MEI/JUNINUMMER HIER

'Dream Now, Travel Later'

Nu meer dan ooit is er de behoefte aan inspirerende afleiding, die hoop biedt voor de toekomst. Een toekomst waarvan we nog niet precies weten hoe die eruit gaat zien. Daarom maakte Vogue Living het ultieme droomnummer, om te mijmeren over later. 'Een nummer dat je vanaf de bank meeneemt op reis over de hele wereld, je geweldige persoonlijkheden laat ontmoeten en je onderdompelt in de mooiste interieurs,' aldus Vogue Livings editor-in-chief Marie Nanette Schaepman.

love in the kitchen serie in vogue living
Hans van Brakel, Vogue Living mei/juni 2020
love in the kitchen serie in vogue living
Hans van Brakel, Vogue Living mei/juni 2020

Vogue Livings nieuwe nummer staat dan ook in het teken van het thema Dream Now, Travel Later waarbij je de wereld van nu even kunt ontvluchten door weg te dromen bij de meest bijzondere plekken. Op de cover schitteren daarom George en Cisco in hun droomhuis op Bali, waar skinny dippen en dansen op blote voeten bij zonsondergang dagelijks aan de orde van de dag zijn. Ze runnen samen hotel-galerie-bar-restaurant The Slow in Canggu, een duurzame maar bovenal tropical hotspot.

Van kamelensafari tot Balkan-dromen

Vlak voor de wereld op slot ging, legde Amerikaanse fotograaf Anne Menke een bijzonder travel dagboek vast van haar reis door Afrika met haar hele gezin. Van oerwouden tot oneindige woestijnen; het werd een verslag van een onvergetelijke roadtrip. Styliste Nina Varga gaat terug naar de Balkan, nadat ze op zesjarige leeftijd vanuit het voormalig Joegoslavië met haar moeder vluchtte naar Nederland. Aan Vogue Living toont Nina haar geboorteland waarbij adembenemende plekken worden onthuld.

anne menke op reis door afrika voor vogue living
Anne Menke, Vogue Living mei/juni 2020
anne menkes reis door afrika voor vogue living
Anne Menke, Vogue Living mei/juni 2020

Ook vierden we – voordat de wereld compleet veranderde – de Midsommarnatt in Zweden, het moment waarop de zon voor even nooit meer ondergaat. Vogue Living reisde af naar het Zweedse Växjö in de streek Småland om te dineren bij het culi-imperium van Per Bengtsson en Monica Carlsson op het eiland Öland, in een strandhotel dat tot de nok toe is gevuld is met nostalgie.

vogue living meijuni 2020 nummer
LISELORE CHEVALIER, VOGUE LIVING MEI/JUNI 2020
vogue living meijuni 2020 nummer
LISELORE CHEVALIER, VOGUE LIVING MEI/JUNI 2020

Een 'Armchair Holiday'

Al blijven we thuis, we halen de wereld binnen met een hoop moois geïnspireerd op onder meer Brazilië en de Costa Brava, voor een zomerse upgrade van vooral de bad- en slaapkamer. Met de mooiste interieuritems transformeer jij jouw badkamer tot een ware home spa, en laat je het contrast tussen buiten en binnen vervagen met op de natuur-geïnspireerde woonaccessoires. Dream now, travel later.

vogue living meijuni 2020 nummer
Jouke Bos, Vogue Living mei/juni 2020

Vogue Livings nieuwe mei/juni 2020 nummer ligt vanaf donderdag 28 mei in de winkel en is hier online te bestellen zonder verzendkosten.

Cover: fotografie: Hans van Brakel, creative: Linda Gümüs Gerritsen

Wist je dat je als abonnee Vogue Living digitaal leest via Tijdschrift.nl? Als abonnee koppel je je Vogue Living aan de Tijdschrift-app, waarmee je Vogue direct digitaal tot 3 maanden terug kan lezen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living