Vogue Living: in gesprek met George en model Cisco in hun idyllische boetiekhotel in Bali

Het koppel runt samen The Slow: een duurzame, tropische hotspot waar ze insane lekker 'sane food' serveren.

george en cisco in het meijuninummer van vogue living
Hans van Brakel, Vogue Living mei/juni 2020

'HOT' schreef George Gorrow met een dikke stift op de setcard van model Cisco Tschurtschenthaler tijdens een casting voor zijn surflabel in Sydney. Binnen zes weken waren ze verloofd. Een shoot op de bodem van de zee, samen op een motor, werd de uitnodiging voor hun huwelijk. Nu runnen ze hotel-galerie-bar-restaurant The Slow in Canggu, Bali. Een duurzame, tropical brutalist hotspot waar ze insane lekker 'sane food' serveren. Lees hier de preview van het interview met George en Cisco uit het Vogue Living mei/juni 2020 nummer.

BESTEL VOGUE LIVINGS MEI/JUNI 2020 NUMMER HIER ZONDER VERZENDKOSTEN

Liefde in Bali

The Slow is de baby van creatieve duizendpoot George Gorrow (45) en zijn vrouw: model, healthcoach en raw-foodchef Cisco Tschurtschenthaler (33). Een boetiekhotel op Bali met twaalf kamers, waar alles waarvan ze houden samen komt: hun kunstverzameling, vrienden, muziek, eten, cocktails en entertainment. Kortom, een moderne mancave in surf-de-luxe stijl.

george en cisca's the slow in vogue living
Hans van Brakel, Vogue Living mei/juni 2020

George – ‘I’ve been a jack of all trades for much of my life’ – ontwierp het hotel, een prachtig staaltje tropical brutalism, met een opvallende gevel van bankirai, een lokale houtsoort, in samenwerking met de jonge architect Rieky J. Sanur. ‘Zijn smaak is zeer verfijnd, daar kom ik dan overheen met mijn eclectische messiness, en eindigen we ergens waar we zonder elkaar nooit waren gekomen,’ vertelt George in de Drunken Botanists Bar op het dak.

'We transformeerden het perfecte eilandhuis in het perfecte eilandverblijf'

De Indonesische bartender Mister Sid, beter bekend als ‘the mad spirit’, geeft er met brouwsels van lokale planten, wortels, fruit en kruiden, een sjamaanwaardige draai aan klassieke cocktails. ‘Ik heb hier mijn eigen Fawlty Towers gecreëerd,’ zegt George, lange blonde haren, vissershoedje van Nike, sarong, blote voeten, onweerstaanbare lach – ‘typically George,’ volgens Cisco. En ja, in het begin kon je hem zéker vergelijken met Manuel, de klunzige, maar hands-on receptionist van het familie-hotel uit de hilarische BBC-serie uit de jaren zeventig, omdat hij óveral bovenop zat omdat het opzetten van een hotel voor hem een nieuwe, spannende ervaring was.

george en cisca's the slow in vogue living
Hans van Brakel, Vogue Living mei/juni 2020
cisca thuis in bali
Hans van Brakel, Vogue Living mei/juni 2020

'Running fast, playing hard'

Door alle ruimtes van het hotel knalt muziek van Reverberation Radio, ‘our buddies from LA’, uit de speakers. ‘Door The Slow lopen voelt alsof ik door een fotoalbum loop. Alle kunst is van vrienden die me inspireren, er kleven mooie herinneringen aan.’ De galerie, Room 13, biedt een podium aan gevestigde en opkomende kunstenaars, geselecteerd in samenwerking met de eigenaar van galerie China Heights in Sydney. Regisseur en fotograaf Mike Piscitelli had er recent een soloshow, net als schilder Robbie Simon uit LA, beeldhouwer Madsaki uit Japan en de Britse fotograaf Kate Bellm. ‘Kate is familie geworden, in elke kamer hangt een van haar zeemeerminnen.’

cisco thuis in bali
Hans van Brakel, Vogue Living mei/juni 2020

George en Cisco kochten dit perceel in Canggu in 2011 – ‘er was toen nog niets, alle toeristen gingen naar Kuta en Seminyak’ – een dirtroad leidde er naar Batu Bolong Beach en de eenvoudige surfspot Old Man’s. Droom was om er samen met Cisco’s vader een familiehuis te bouwen, maar toen kreeg George een aanbod uit New York dat hij niet kon weigeren. Hij opende er een creatief bureau en ontwierp onder meer zonnebrillen voor Jimmy Iovine, Steve Aoki, Will.i.am en Kanye West. Maar na anderhalf jaar in The Big Apple lonkte Bali.

Het perfecte eilandverblijf

George: ‘Running fast, playing hard; ik kon er niet meer van genieten. Een surfer in New York is sowieso geen perfecte situatie. Ik heb precies één keer mijn tenen in de Hudson gestoken en was bang dat ze eraf zouden rotten. Zó koud. Ik herinner me dat we er met een paar vrienden een keer stenen in gooiden en dat we bang waren dat ze terug zouden bouncen.’ Binnen zes weken had het koppel de koffers gepakt, om bij aankomst te ontdekken dat hun stuk land inmiddels midden in een drukke winkelstraat lag. Cisco: ‘We moesten snel schakelen en transformeerden het perfecte eilandhuis in het perfecte eilandverblijf.’

vogue living bezoekt boetiekhotel the slow in bali
Hans van Brakel, Vogue Living mei/juni 2020
vogue living bezoekt boetiekhotel the slow in bali
Hans van Brakel, Vogue Living mei/juni 2020

Op blote voeten

Georges jeugd leest als een avonturenboek waarbij De Kameleon verschrompeld. Opgegroeid met drie broers aan de noordkust van Australië in Dee Why, een dorp tussen Palm Beach en Sidney, waar naar eigen zeggen nauwelijks iets te beleven viel. Maar in een radius van zevenhonderd meter woonden veel inspirerende creatieve vrienden. ‘Shane Herring, destijds de nummer vier surf-kampioen van de wereld, was mijn beste vriend. Ik was geen rebelse tiener, best lief voor mijn moeder ook, ik was alleen weinig thuis, altijd aan het surfen. Ik heb minstens de helft van mijn jeugd op blote voeten doorgebracht.’

Lees het hele interview in het nieuwe Vogue Living mei/juni 2020 nummer dat vanaf donderdag 28 mei in de winkels ligt en hier online te bestellen is zonder verzendkosten.

Wist je dat je als abonnee Vogue Living digitaal leest via Tijdschrift.nl? Als abonnee koppel je je Vogue Living aan de Tijdschrift-app, waarmee je Vogue direct digitaal tot 3 maanden terug kan lezen.

Fotografie: Hans van Brakel
Productie en styling: Linda Gümüs Gerritsen


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living