Marni en Farfetch slaan handen ineen voor exclusieve interieurcollectie geïnspireerd op sterrenbeelden

De perfecte collectie voor interieur- én modeliefhebbers.

marni x farfetch interieurcollectie
Farfetch

Hoewel onze garderobe tijdens de zomer een upgrade krijgt geldt dat net zo veel voor interieur. Dat bewijst modehuis Marni met een exclusieve interieur collectie die ze creëerden in samenwerking met online luxe-retailer Farfetch. Geïnspireerd op sterrenbeelden en de kleurrijke stijl van Colombia zijn de items de perfecte match voor zowel mode als interieurliefhebbers.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Marni x Farfetch lanceren interieurcollectie

Het Italiaanse modehuis Marni lanceert een gloednieuwe interieurcollectie, waar het opvallende kleurenpallet en het kenmerkende vakmanschap van het modehuis centraal staan. De collectie is genaamd Zooterico en bestaat uit zowel meubels als woonaccessoires, van handgeweven stoelen en banken tot serviesaccessoires en fruitmanden. Het modehuis legde voor deze wooncollectie tevens een focus op duurzaamheid, door een bijzondere productieplek- en proces te kiezen.

marni x farfetch interieurcollectie
Farfetch
marni x farfetch interieurcollectie
Farfetch

Elk item is volledig uniek omdat ze zijn gemaakt door lokale Colombiaanse ambachtslieden waar het modehuis al jarenlang mee samenwerkt. Met deze unieke samenwerking wil Marni een bijdrage leveren aan het behouden en ondersteunen van bestaande ambachtelijke tradities. Alle interiemuritems zijn dan ook geïnspireerd op de traditionele technieken van de lokale cultuur, waarin kleurcontrasten en de natuur centraal staan als grootste inspiratiebron.

Het artikel gaat verder onder de video.

Ook zien: binnenkijk in de luxe villa van Winonah de Jong

Geïnspireerd op sterrenbeelden

Een andere bijzondere inspiratiebron voor de collectie zijn sterrenbeelden en astrologische tekens. De collectie weerspiegelt het unieke karakter van elk sterrenbeeld in een bepaald interieur item, vormgegeven door combinaties van verschillende kleuren, materialen en vormen. Zo is er een chaise longue in de vorm van een schorpioen en een door tweelingen geïnspireerde set van dubbele, aan elkaar gewoven fruitmanden. Bekijk hieronder de nieuwe interieurcollectie die je nu exclusief kunt verkrijgen via Farfetch.

marni x farfetch interieurcollectie
Farfetch
marni x farfetch interieurcollectie
Farfetch
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living