Vogue Living lanceert Going Dutch-issue in samenwerking met Nederlandse modefotograaf Paul Bellaart

Vogue Livings juli/augustus 2020 nummer is een ware ode aan Holland, aan ons landschap en aan Neerlandse hero’s.

cover vogue living juliaugustus 2020
Paul Bellaart, Vogue Living juli/augustus 2020

Er is geen beter moment om te reflecteren op wat je allemaal wél hebt dan in tijden waar veel opeens buiten handbereik ligt. Met een focus dichter bij huis creëerde Vogue Living het ultieme inspiratienummer Going Dutch, een ware ode aan Nederland. Voor dit bijzondere issue fotografeerde de gevierde Nederlandse modefotograaf Paul Bellaart alle series, waarmee je een reis maakt door heel het land. Lees hier wat je allemaal te wachten staat in het nieuwe Vogue Living juli/augustus 2020 nummer.

BESTEL VOGUE LIVINGS JULI/AUGUSTUS 2020 NUMMER HIER

'Going Dutch'-issue

De wereld lag voor een groot deel stil wegens de coronacrisis. Reizen is daardoor nog steeds maar beperkt mogelijk, waardoor enkele bijzondere en verre oorden nog even op zich laten wachten. Deze periode creëert wel de mogelijkheid vermaak en inspiratie dichter bij huis te zoeken, en te ontdekken hoeveel onze omgeving te bieden heef. Daarom creëerde Vogue Living voor haar zomereditie het bijzondere Going Dutch-issue, dat een ode is aan al het moois dat Nederland te bieden heeft.

vogue living juliaugustus 2020
Paul Bellaart, Vogue Living juli/augustus 2020
vogue living juliaugustus 2020
Paul Bellaart, Vogue Living juli/augustus 2020

Paul Bellaart door Nederland

Speciaal voor dit zomernummer werd er samengewerkt met slechts één fotograaf, gevierd modefotograaf Paul Bellaart, wiens werk zich kenmerkt door intimiteit, echtheid en energie. Voor dit Hollandse nummer fotografeerde Bellaart verschillende Nederlandse iconen verspreid door heel het land, van een magisch eiland in Groningen tot een verstopt paradijs in de Veluwe. ‘Het Nederlandse gevoel heeft voor mij te maken met zélf doen. Niet uit eigenwijsheid, maar ik voel me betrokkener als ik alles zelf doe, van het zoeken naar een locatie tot het decor helpen bouwen,' vertelt Bellaart over wat voor hem Going Dutch betekent.

vogue living juliaugustus 2020
Paul Bellaart, Vogue Living juli/augustus 2020
vogue living juliaugustus 2020
Paul Bellaart, Vogue Living juli/augustus 2020

Een eiland in Groningen tot designhuis in de Veluwe

Voor dit issue fotografeerde Paul Bellaart onder meer coversterren en acteurs Kim van Kooten en Jacob Derwig in een pittoresk verblijf in Haren, Groningen. In een stadsvilla verstopt achter de bomen spendeerde Vogue Living een weekend met de familie Derwig op het magische eiland, waar Bellaart het droomkoppel fotografeerde samen met hun twee kinderen Kee en Roman.

Ook mocht Bellaart binnenkijken in het bijzondere onderkomen in de Veluwe van designduo Joyce en Dax Roll, beter bekend als Nicemakers. Exclusief voor Vogue Living openden zij de deuren van hun self-made paradise, waar het koppel te vinden is als ze niet iconische plekken zoals het Hotel De L'Europe of The Hoxton volledig redesignen met hun verfijnde interieursmaak.

vogue living juliaugustus 2020
Paul Bellaart, Vogue Living juli/augustus 2020
paul bellaart, vogue living juliaugustus 2020
Paul Bellaart, Vogue Living juli/augustus 2020

Tot slot bracht Paul een bezoek aan Rijks-sterrenchef Joris Bijdendijk in Amsterdam, die tijdens de lockdown het ene succesvolle initiatief na het andere lanceerde en inspiratie bood in een lastige tijd. 'Ik putte zo veel broodnodige hoop uit zijn initiatieven, steevast begeleid door heerlijke filmpjes waarin Joris in zijn ochtendjas door de lege stad fietst om ont- bijtjes langs te brengen,' vertelt Vogue Livings editor-in-chief Marie Nanette Schaepman.

Wooninspiratie voor de ultieme staycation

In dit nummer biedt Vogue Living je tevens de ultieme inspiratie om erop uit te gaan in eigen land, of juist lekker thuis te blijven en te genieten van ultiem comfort. Met de mooiste interieuritems transformeer jij jouw slaapkamer tot een hotelwaardig verblijf waar je nooit meer weg wil, en creëer je je eigen vakantiegevoel met de mooiste camping-geïnspireerde woonaccessoires - of je je nu bevindt onder de sterrenhemel, in de tuin of op het dak van je jeep.

vogue living juliaugustus 2020
Paul Bellaart, Vogue Living juli/augustus 2020

Vogue Livings nieuwe juli/augustus 2020 nummer ligt vanaf donderdag 30 juli in de winkel en is hier online te bestellen zonder verzendkosten én in combinatie te verkrijgen met een limited edition Vogue T-shirt. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt!

Cover: fotografie: Paul Bellaart, styling: Linda Gümüs Gerritsen en Valerie van der Werff

Wist je dat je als abonnee Vogue Living digitaal leest via Tijdschrift.nl? Als abonnee koppel je je Vogue Living aan de Tijdschrift-app, waarmee je Vogue direct digitaal tot 3 maanden terug kan lezen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living