Neem een kijkje in het pas gerenoveerde huis van Kendall Jenner in Los Angeles

Inclusief gouden badkuip en kunststudio.

kendall jenner bij burberry herfstwinter 2020
John Phillips/BFCGetty Images

Altijd al een kijkje willen nemen in het huis van Kendall Jenner? Dan is dit je moment. Nadat we al het appartement van model friend Gigi Hadid mochten bewonderen, heeft ook Kendall haar huis opengesteld voor publiek. Zo geeft het topmodel een virtuele huistour aan Architectural Digest, het interieurmagazine waarvoor Jenner – samen met haar Dobermann Six – op de cover staat.

Het huis van Kendall Jenner

De jaloersmakende woning van Kendall Jenner – waar ze onlangs zelf nog een campagne schoot voor Burberry – is gelegen in Los Angeles. Het topmodel kocht het stekje in 2017 voor een bedrag van 8,5 miljoen dollar, waarna het een lange renovatie onderging. Het eindresultaat daarvan liet Kendall nét voor de lockdown vastleggen voor haar feature in Architectural Digest. Op Instagram liet het model aan haar 135 miljoen volgers weten dat het altijd haar droom was om in dit magazine te staan, gezien haar 'grote (en beetje geheime) voorliefde voor onroerend goed en interior design'.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Aardetinten gecombineerd met kleurrijke kunst

In een video, die onlangs werd gepubliceerd door het magazine, maakt Kendall duidelijk te hebben gekozen voor een peaceful vibe, omdat ze houdt van een rustig gevoel. De prachtige woning, gelegen in de bergen en omringd door de natuur, heeft een overvloed aan daglicht door de grote raampartijen. Daarnaast zorgen de aardetinten in het interieur voor een zachte sfeer. Kendall combineert deze neutrale tinten met kleurrijke items, waaronder twee kunststukken van Barbara Kruger, en een werk van James Turrell, die kunst maakt dat onder andere geïnspireerd is op (LED-)licht. Het model is heel trots op deze aanwinst en legt uit dat het helpt bij haar dagelijkse mediteersessie.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Vorm van therapie

Kendall heeft maar liefst twee woonkamers, waarvan één bewust is ingericht zonder televisie, zodat ze écht toekomt aan diepe gesprekken met vrienden en familie. Net zoals haar vier Kardashian-Jenner zussen had Kendall een bioscoop in haar huis, maar deze is nu omgetoverd tot een kunststudio, waar het model maar al te graag de verfkwast in handen neemt. Als een van de bestbetaalde modellen ter wereld leidt Kendall een erg druk leven. 'Ik was erg gestrest en veel aan het werk, en omdat mijn vrienden en ik toch al vaak in de achtertuin schilderden, had ik het idee om mijn bioscoopkamer te veranderen in een kunststudio,' aldus Jenner. 'Ik geniet er enorm van en zie het als een vorm van therapie.'

Het artikel gaat verder onder de video.

Bekijk de stijlevolutie van Kendall Jenner

Tot in de puntjes verzorgd

Naast schilderen geven ook Kendalls badkamer en keuken rust in haar drukke bestaan. Zo zorgt Kendall zo'n drie keer per week voor een ultiem relaxmoment in haar gouden badkuip, en staat ze graag in haar donkergroene met marmer afgewerkte keuken. 'Ik wist nooit dat een bepaalde keuken je zo graag zou willen laten koken. Ik kook bijna elke dag sinds ik deze keuken heb,' aldus Jenner. Verder beschikt het huis over een enorme slaapkamer met dubbele open haard en schattige tea corner, een zwembad uit de jaren negentig, een heuse glamour room en een ruimte met haar grootste kledingkast tot nu toe. Fun fact: Kendall ruimt haar kast elke twee (!) maanden (zelf) op. Al met al leent dit huis zich voor jarenlang plezier en natuurlijk veel rust.

Bekijk hier de huistour van Kendall Jenner:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's home favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living