Geef je meubels en accessoires een boost met deze luxe gekleurde stoffen

Omdat de juiste textielkeuze – of je nou van prints of pastelkleuren houdt – wonderen kan doen voor je inrichting.

stoel met kussens, bekleed met luxe textiel van sunbrella
Sunbrella

Na een paar jaar uitgekeken op dat binnen- of buitenmeubel of die iets té bohemian sierkussens op de bank? Geen paniek: het is echt niet altijd nodig om een compleet nieuwe inrichting aan te schaffen. Neem beter een duik in de wondere wereld der luxe textielstoffen, die tegenwoordig lang niet altijd alleen maar functioneel, maar óók hartstikke mooi zijn.

Design en prestatie

En dat is prettig, zeker nu warme temperaturen in aantocht zijn en je, we noemen maar wat, in een nieuwe loungeset wil investeren. Het is dan wel zo fijn als het textiel bestand is tegen de gevolgen van zonlicht en bijvoorbeeld makkelijk te reinigen is. Een label dat dergelijke waarden hoog in het vaandel heeft staan én ondertussen het design niet uit het oog verliest, is Sunbrella. Hun stoffen zijn tactiel maar toch duurzaam, voldoen aan milieukenmerken die voorlopen op de industrie, en bieden een lange levensduur.

Odyssey en Bahia

Dit jaar lanceren ze ook nog eens twee nieuwe, behoorlijk noemenswaardige collecties: Odyssey en Bahia. Het gaat om meer dan honderd stoffen, waardoor er voor ieder wat wils is; of je nou van pastelkleuren, geometrische prints of een klassiekere uitstraling houdt. Hun nieuwste textiel is gebaseerd op zes verschillende moods, zodat jouw stofkeuze perfect bij de rest van je inrichting past. Het maakt het geheel tevens een stuk persoonlijker en laat de boel binnen- en buitenhuis meer in elkaar overvloeien.

luxe textielstof van sunbrella op een rotan buitenstoel
Stof uit de Bahia-collectie.
Sunbrella

Bahia focust zich vooral op de laatste trends, en herbergt veel exotische elementen. Van Brazilië tot Japen en van Afrika tot de Mediterrane kust: de collectie is op basis van verschillende etnische invloeden opgebouwd. Odyssey draait op haar beurt meer om een tijdloos, elegant gevoel, met klassieke, rijke kleuren voor hun stoffen.

roze grote stoel bekleed met stof van sunbrella
Stof uit de Odyssey collectie.
Sunbrella

Over Sunbrella

Sunbrella bestaat al meer dan vijftig jaar en slaat een brug tussen design en prestatie. De stoffen worden gefabriceerd in faciliteiten over de hele wereld, altijd volgens dezelfde normen. Een speciale onderzoek- en ontwikkelingsafdeling is continu bezig om de duurzaamheidskenmerken van Sunbrella-stoffen voortdurend te verbeteren én bevorderen. Zo maak je bij hen niet alleen een stijlvolle, maar ook verantwoorde keus.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living