Nederlandse couturier Mart Visser lanceert eigen interieurcollectie

Net als zijn couture-ontwerpen hebben ook de meubels een high-end uitstraling waarin kwaliteit voorop staat.

mart visser interior
Mart Visser Interior

Nederlandse couturier Mart Visser staat bekend om zijn bijzondere couture stukken waarmee hij de afgelopen vijfentwintig jaar furore maakte. Nu komt de ontwerper met een nieuw project dat zich focust op de interieurwereld; Mart Visser Interior. Zijn allereerste meubelcollectie ooit is geïnspireerd op zijn eclectische ontwerpen en is dit najaar verkrijgbaar.

Mart Visser Interior

Naast zijn liefde voor mode kent ontwerper Mart Visser ook een grote passie voor kunst en interieur. Deze creatieve werelden werden eerder tevens een onderdeel van Vissers collecties, middels abstracte schilderijen en sculpturen en collecties van gordijnen en tapijten. Nu besluit Mart Visser zijn passie voor interieur verder uit te werken middels het creëren van een eerste eigen meubelcollectie.

mart visser interior
Mart Visser Interior
mart visser interior
Mart Visser Interior

Voor de collectie werkte Visser samen met Nederlandse meubelproducent Asiades, waarmee hij de nieuwe collectie onder meer toonde op een interieurbeurs in Shanghai en vervolgens het prestigieuze Maison et Objet in Parijs. De Mart Visser Interior-collectie bestaat zowel uit meubels als interieuraccessoires, van stoelen, tafels en banken tot fauteuils, bureaus en sfeerobjecten.

Het artikel gaat verder onder de video.

Ook zien: binnenkijken bij sterrenchef Joris Bijdendijk

Couture als inspiratie voor interieur

Net als zijn couture-ontwerpen hebben ook de interieurdesigns een high-end uitstraling waarin kwaliteit voorop staat. Zo liet Visser zich inspireren door de kenmerkende structuren, materialen en combinaties die de ontwerper tevens in zijn couture-collecties hanteert. De items zijn gecreëerd in een strakke stijl met het kenmerkende gebruik van moderne kleurencombinaties. De ruim vijftig verschillende meubels zijn gemaakt van verschillende materialen en stoffen en variëren in prijs van 380 euro voor een poef tot 14500 euro voor een bank.

mart visser interior
Mart Visser Interior
mart visser interior
Mart Visser Interior

Mart Vissers Interior collectie is tijdens een bijzondere pop-up shop exclusief verkrijgbaar. Deze zal geopend zijn van 15 september tot en met 15 november 2020 en vindt plaats in het hoofdkantoor van de ontwerper in Amsterdam. Daar onthult Visser tevens zijn Haute Couture Winter 2020 collectie gezamenlijk met zijn nieuwste kunstwerken én is er de nieuwste prêt-à-porter collectie verkrijgbaar. De complete interieurcollectie is vanaf november 2020 leverbaar.

Shop Vogue's Home Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living