Ontdek dé truc om snel en diep in slaap te vallen

Doe jezelf een plezier met een duurzaam bed van een van onze favoriete Nederlandse interieurlabels.

paul bellaart, vogue living, juliaugustus 2020
Paul Bellaart, Vogue Living, juli/augustus 2020

De wereld een beetje beter en mooier maken? Begin dan in je slaapkamer, want een goed bed laat je niet alleen heerlijk slapen, het heeft ook nog eens de perfecte vormgeving. Zo begin je fris en uitgerust aan de dag, en daar wordt het leven dan weer een stuk leuker van. Vogue tipt daarom één van haar favoriete bedden van het moment, opdat je in no time bent uitgerust voor al die plannen die in het verschiet liggen.

Bed Noa van Auping

Het gaat om het nieuwste ontwerp van het oer-Hollandse beddenmerk Auping, dat – niet voor niks – al een aantal iconische designs op haar naam heeft staan. Bed Noa is ontworpen door de Deense designer en architect Eva Harlou, en heeft een perfecte ingetogen en zachte uitstraling. Het luchtige model is gemaakt van beukenhout met eikenfineer, en de naam Noa betekent letterlijk rust, troost en geborgenheid. Kortom: precies wat je wilt van een prachtig bed, dat ook nog 's die Scandinavische look and feel heeft waar we zo van houden.

Zien: binnenkijken bij sterrenchef Joris Bijdendijk

Duurzaam en tijdloos

Extra fijn aan de bedden van Auping: ze gaan heel lang mee. Dat komt door het gebruik van sterke, eerlijke en duurzame materialen, én door de tijdloze ontwerpen (die in talloze verschillende interieurs passen). Auping Noa wordt geproduceerd in de duurzame fabriek in Deventer, en is vanaf oktober 2020 verkrijgbaar in alle Auping winkels en in de webshop. Je kan de Noa precies op jouw wensen afstemmen: het bed is in verschillende afmetingen, samenstellingen en beitskleuren beschikbaar. Good night!

paul bellaart, vogue living, juliaugustus 2020
Paul Bellaart, Vogue Living, juli/augustus 2020

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living