Geurkaarsliefhebbers opgelet! Ikea brengt samen met high-end parfumeur Byredo een nieuwe collectie uit

Vanaf november kun je deze dertien innovatieve geurcombinaties van Ikea en Byredo in huis halen.

ikea
Ikea

Aangezien we nu nou eenmaal wat vaker binnenshuis zitten, is het hoogtijd om je woon- of slaapkamer te upgraden. Met deze nieuwe sfeervolle kaarsen van Ikea en Byredo tover je jouw leefruimte binnen no time om in een oase vol nieuwe geursensaties. De Osynlig-collectie bevat dertien kaarsen met bloemige, frisse en houtachtige geurcombinaties.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Voordelige prijs

De prijzen voor de kaarsen in deze collectie variëren tussen de vijf euro en 25 euro. Even ter vergelijking: normaal hangt er een prijskaartje van 62 euro aan een echte Byredo kaars. ‘Ik hou ervan om interessante producten beschikbaar te maken voor zo veel mogelijk mensen,’ vertelde Ben Gorham, oprichter van Byredo, aan WWD. Hij voegde daaraan toe dat Ikea de enige was met wie hij ‘daadwerkelijk een product van hoge kwaliteit voor een voordelige prijs kon ontwerpen en produceren’.

Het artikel gaat verder onder de video.

Bekijk: een weekend met Kim van Kooten en Jacob Derwig

Experimenteer zelf

Naast de fantastische geuren – waaronder Pomegranate & Amber, Peach Blossom & Bamboo en Sandelwood & Vanilla – zijn de potjes ook nog eens een feest voor het oog. Elke kaars zit in een handgemaakt keramische potje en de kleuren van het glazuur representeren de geurenmix van de kaars. Bovendien zijn de potten zo ontworpen zodat ze gewoon voor andere doeleinden (een pot voor je planten) gebruikt kunnen worden nadat de kaars op is.

ikea
Ikea

De geurkaarsen kunnen zowel afzonderlijk als tegelijk gebrand worden, zodat jij zelf kunt experimenteren met de aroma’s. Elk huis is immers anders en zo kun je zelf een geur creëren die perfect past bij jouw omgeving.

Shop Vogue's Living Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living